Ska snart åkaaaaa

Förlåt för att jag inte har bloggat men jag har inte haft tid. På julafton var det fullt upp och sen  så åkte mina kusiner hem på onsdagen och sen så har mamma vart sjuk så jag har vart ute i stallet och jag har städat o.s.v. Men strax så ska vi fika och sen så ska vi sätta oss i bilen och dra iväg. Men jag ska blogga mer efter nyår och så ska jag kanske visa lite saker som jag har fått i julklapp! Så bloggen kommer stå tom ett litet tag till men sen så ska jag komma igång igen! Gott nytt år! :D
 

svar på fråga 24

Vad jag har på mig idag - julafton
 
Jag hinner tyvärr inte lägga ut en bild men jag skriver. Jag har en vit klänning som är ganska kort. Den är typ lite veckad.
 
God jul!

det vart visst ändrade planer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag får väll baka sen eftersom att Mathilda ska ju komma och ta all plats!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

svar på fråga 23

En bild på någon jag saknar
 
 

dan före julafton

Morgonen på dan före julafton är alltid så himla mysig. Hela dagen är jätte mysig. Men nu sitter jag och tittar lite på tv men jag ska gå upp och göra mig iordning och sen så ska jag baka cupcakes. Mums! Jag ska bara göra vanliga choklad muffins och så har jag på lite nutella på och så häller jag på lite strössel. Jag gör lätta cupcakes idag! Haha! Men vi hörs sen!
 

Svar på fråga 22

En bild som gör mig glad.
 
Den här bilden gör mig glad. Det finns andra bilder som gör mig glad men den här är speciell. Jag önskar att jag bara kunde se det här igen. Jag har önskat mig Erics dvd i julklapp och den hoppas jag verkligen att jag får. Får jag inte den så är min dag förstörd. Seriöst. 

Svar på fråga 21

En film jag kan se 1000 gånger.
 
LOL. Den kan jag se 1000000 gånger om. Men det finns även andra filmer! Många andra filmer som jag skulle kunna se 100000 gånger om!

Arg på Mathilda

Men det ska jag inte hålla på att skriva om här. Men jag hann inte blogga igår. Så jag berättar om det idag ist!
 

Igår så jobbade mamma och pappa så jag och Mathilda var själva hemma. Vi gick med Alva och fixade i stallet osv. Sen så red vi ut SJÄLVA! stolt *host* Han var ganska pigg men han var jätte snäll! Min älskling! Sen så när pappa kom hem så drog jag Mathilda och pappa till V-ås för att shoppa dom sista julklapparna! Åh, det är jul om nån dag bara! Längtar mkt!!! Men sen åt vi på MAX innan vi åkte hem. Vi kom hem runt 20.30 21.00 Då myste vi lite i soffan och tittade på tv hela familjen.
 

Idag så har jag slagit in julklappar typ hela förmiddagen! Mamma och Mathilda red idag. Mamma tog Lysingur och Mathilda tog Lizzy! Mamma sa att han hade vart jätte snäll och dukig! Men sen så gick jag och pappa med Alva medans mamma skjutsade Mathilda till hennes kompis för Mathilda och hennes kompis skulle stå på Ica i Heby och packa kassar. Dom gjorde det för Heby RF. Men sen så grejjade vi lite hemma osv. Det var min dag. Sen så är det ju snart julafton!! Det ska bli så kul! Men imorrn så ska jag baka och lite sånt tills julafton! Det blir en mysdag! Men nu så ska jag titta på FB osv. Hörs sen!
 
Saknar! :love:

Hiss & diss

Jag börjar med att dissa..
 
Det här schabraket skulle Lysingur aldrig få ha på sig. Ful färg och ful modell. Nej usch!!
 
 
 
Varför skulle dom just ha hästar på för? Men det är ett bra märke tycker jag. Men här har dom misslyckats helt och hållet!!
 
 
Men fyy!! Det finns bara ett ord för det här och det ordet är USCH!!!!
 
NU kommer vi till dom snygga schabraken! Hissarna!!
 
GEMIGGEMIGGEMIGGEMIGGEMIG!!!!!!!!!!!! Jag har faktiskt önskat mig det här schabraket i julklapp! Det är så himla snyggt och coolt! Med nitar och allt! 
 
Det här har jag oxå önskat mig i julklapp! Så himla snyggt!!!!!!
 
Hittade ingen bild utan lindorna men det är bara schabraket jag vill ha! Min syrra har det till Lizzy! Det är så himla snyggt!!!

svar på fråga 20

Det senaste jag köpte.
 
Det senaste jag köpte var en donut. Haha, med strössel på! Mums!

powerwalk

Idag så red Mathilda Lizzy barbacka på vägen medans jag mockade. Sen så tog vi in Pyret och så tummkörde (stav.) vi henne. Det tyckte hon var jättekul så hon småsprang lite hela tiden. Haha! Jag vart jätte trött. Vi turades om att hålla i henne. Idag så var det ju sista dan i skolan!! Wihooooooo! Skönt. Men idag så har jag slagit in en julklapp och så imorrn så ska jag Mathilda och pappa åka till V-ås och julhandla det sista! Men snart så ska jag titta på julkalendern. Men jag hann inte skriva nå långt inlägg igår för farmor och farfar stannade länge.. Om jag kommer på nått att skriva om så skriver jag det idag. 
 

140 dagar kvar

Det är 140 dagar kvar tills jag ska få se ONE DIRECTION!!!!!!!!! Åhh, jag längtars så 7kt mkt! Sitter och lyssnar på dom just nu! Sen så lyssnar jag ju såklart på Eric Saade! Men idag så var mamma ledig igen så mamma tog stallet. Idag så har Mathilda träning men min farmor och farfar kom nu så jag vet inte hur länge dom stannar så vi fr se om jag hinner blogga nå mer. Men imorrn så är det sista dan i skolan! Är det skönt elr? Det finns bara ett svar på den frågan. JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!! Haha! Men idag så kanske det kommer ett långt inlägg om farmor och farfar åker iväg snabbt. Dom brukar inte göra det, haha!! Men nu måste jag gå! Hejdåå!
 
 

svar på fråga 18

Det här brukar jag äta på julafton.
 
Jag brukar äta mkt potatis och mkt köttbullar! Haha, men jag äter även ägg och prinskorv och lite sånt. Men jag brukar inte äta så mkt för jag brukar vara så spänd för julklapparna! Haha, ja det är jag det! ;) 

Ellen today

Va med Ellen idag! Lika kul som vanligt! :D Men mamma var ledig så hon tog stallet och Mathilda red Lysingur medans mamma gick med Pyret! hennes medryttare har inte vart här så mkt....  Men jag ksa försöka att gå med henne! Det kanske ska bli mitt nyårslöfte? Vem vet? Men det hade gått bra att rida Lysingur. Han var ganska pigg men det tyckte Mathilda bara var kul!! Men just nu så sitter jag och lyssnar på musik. Kan ni gissa vilken? Haha, samma som igår! Men Ellen har precis åkt hem. :( Men sen så gjorde jag klart mitt schabrak på slöjden! Vad ska man säga... det vart..... sådär.. Haha, men om ni har tur så kanske ni får en bild på det! Men nu ska jag titta på lite bloggar och logga in på fb osv. Hörs sen!!
 
 Saknar dig grabben! :'( :love:

svar på fråga 17

Det här hade jag på mig idag.
 
Samma fråga som förut? Men okej!
 
Jag hade ett par svarta leggings och en svart lös tröja som sitter åt över rumpan (haha, det där lät fel) och en långärmad tröja med luva som är grå och det står nått på den!

Film i skolan = mysiiiigt!

Chilldag i skolan på hög nivå!! Ellen och jag tittade på samma filmer men vi saknade dom andra som vi ville titta med men inte fick. Dom delade in oss i grupper. -.- Var det oväntat att jag och Ellen kom i samma grupp? ;) Det var bara bra! MIN COLA TOG SLUT REDAN VID FÖRSTA FILMEN!!!!! Jag höll på att dö.. Men just nu så sitter jag och lyssnar på Eric Saade och One Direction! Jag måste bara upprepa att jag ska se ONE DIRECTION!!! Ja läs igen ONE DIRECTION!! Eric har jag ju redan sett! Min kille you know! ;) Men idag så skyndade jag och Mathilda oss ut i stallet så att vi skulle hinna till pulkabacken! HAHAHAHA!!! Men idag så kom Lysingurs boxskylt! Så fiiin! Men imorrn så måste göra klart det jag gör på slöjden! Jag har syslöjd och gissa vad jag gör där? Ett schabrak! Haha! Det blir inte så jätte bra men jaja... Det står Linnea på ena sidan och Lysingur på andra sidan.Blått är det såklart! Ni ska få en bild på skylten nån annan dag! Har inte riktigt tid nu. Men nu ska jag logga in på facebook och lyssna på mer musik! Hörs!
 
 

Svar på fråga 16

 
Bild på ett husdjur jag har + typical det.
 
Nej men måste jag verkligen göra det? Jag orkar inte så jag skriver the typical grejen men en bild på djuret kan ni få! iaf nått, right?
 
 
 
Ser en vante. Börjar leka med den!
 
HAHAHAHA, ja jag vet att den var dålig men nu får det vara så! Det är Skattson på bilden! :love:

Snö

Somsagt så har det ju kommit mkt snö som ni kanske vet! Men idag så skulle vi longera Lysingur för första gången. Det gick väll sådär! ;) Men vi var i hagen eftersom att det är staket runt där och så ser den nästan ut lite som en paddock. men han förstår inte riktigt varför man ska springa runt så, så nu har vi en till grej att träna på! Han tyckte att det blev lite tråkigt så då hoppade jag upp och red lite barbacka i  hagen! Åh, min balans! Min balans har blivit mkt sämre än vad den var förut!! Jag trodde att jag skulle ramla av hela tiden + att jag var tvungen att verkligen smacka igång han HELA tiden för han tycker att det är lite tråkigt att bara springa runt på fyrkants spåret! Men sen hoppade Mathilda upp en liten stund oxå. Men idag så är det ju tredje advent! Så nu ska vi dricka lite glögg och mysa lite framför tv:en! Så vi hörs imorrn! Godnatt!
 
 Saknar dig min lilla bebis! <3 :love:

Svar på fråga 15

5 favoritlåtar.
 
Fingerprints ∫ Eric Saade
 
Mamma pappa barn ∫ Ebba Grön
 
Killed by a cop ∫ Eric Saade
 
Backseat ∫ Eric Saade
 
Staten & kapitalet ∫ Ebba Grön

Bad update

I know men jag har inte hunnit. Men jag har typ inte suttit vid datorn! Men gillade ni mitt långa inlägg? ;) Haha, jag kom inte riktigt på nått bra att skriva om men då kom jag på det där. Jag kunde ju ha kommit på nått bättre men men! Man annars då? Jo det är väll bra! Idag så har jag och Mathilda vart hemma själva för mamma och pappa har vart i Västerås och handlat julklappar! Dom kommer hem om en liten stund och då blir det THAI MAT!! Mums! Det var ganska länge sedan jag åt thai mat faktiskt. Men eftersom att jag och Mathilda har vart själva hela dagen så har ju vi fixat stallet själva. Mathilda red Lizzy först och då så mockade jag och fixade lite i stallet. Sen gick vi in och fikade och efter det så gjorde vi det sista i stallet och sen så drog vi och åkte pulka! Haha! Men sen gick vi in och åt och tittade lite på datorn sen så gick vi med Alva och sen så var vi inne en stund och sen tog vi in hästarna och sen fixade vi lite saker ut och sen gick vi in. Vi skulle egentligen har ridit Lysingur oxå men det snöar ju nå enormt ute asså! Mathilda kunde nästan inte rida Lizzy! Men nu ska jag fortsätta att titta runt lite på datorn. Vi hörs sen!
 

svar på fråga 14

Det här får mig att må bättre.
 
Alla djur! Dom finns alltid där för en! Utan dom vet jag inte vad jag skulle göra nu!

svar på fråga 13

 Ett födelsedags minne.
 
Jag tror typ att jag fylllde 10 år och det var jätte varmt ute så jag och Mathilda sprang runt ute i klänningar och hade jätte kul! 

Mina hästar genom åren

Jag har ju haft många hästar men några av dom har jag oxå haft med Mathilda.

Jag tror att jag gick i förskolan när jag och Mathilda fick våran första egna häst. Vi delade på honom! Han var en C-ponny vid namnet Pajo och han kom från en ridskola i Stockholm. Dom lånar ut hästar! Ett jätte bra ställe med bra hästar! Det kan finnas hästar som är typ tjuriga och kan sparkas i boxen om dom står på en ridskola. Det kan ju privata hästar oxå såklart göra men jag tänkte speciellt på ridskolehästar eftersom att dom kan ju lätt tröttna på att stå på ridskolan men så har INGEN häst vart som vi har lånat av den ridskolan! Så BIG LIKE till den ridskolan!! Jag vet inte riktigt hur länge vi hade honom men vi var tvungna att lämna tillbaka honom ett litet tag för dom skulle ha läger där och då behövde dom ha honom där. Men sen efter några dagar så ringde ridskolan och sa att Pajo var halt. Det hade vart jättedåligt väder där. Det hade regnat och åskat och blixtrat och sånt. Så då hade han och 3 hästar till blivit rädda och rymt. Alla hästarna kom tillbaka förutom Pajo. Men Pajo kom efter nån dag tillbaks till ridskolan MEN han var halt. Dom åkte till veternären men dom kunde inte hitta nått fel på honom. Dom försökte leta igen och igen men dom hittade fortfarande inte någonting. Men då sa hon som äger ridskolan att vi skulle få ta hem en annan häst som vi fick låna. Vi åkte dit och provade många hästar. Tillslut så valde vi en häst som jag snart ska berätta om. Men lite innan vi skulle åka hem så fick vi säga hejdå till Pajo för han skulle avlivas. Det var jobbigt och jag saknar honom än idag! Men jag är glad över att jag fick lära känna honom och att han var så snäll! Älskar dig Pajo! :love:
 
R.I.P :'(
 
 Han liknade Lysingur! :')
 

Men nu så kommer vi till den hästen vi lånade när Pajo skulle avlivas. Det var ett litet gotlandsruss som var en B-ponny vid namn Rauni! Hon var lite piggare än vad Pajo var. Vi hade henne kanske 1 år? Jag vet inte riktigt! Men nått sånt tror jag! Men henne fick vi ha hur länge vi ville nästan. Hon skulle INTE behöva åka iväg på något läger elr nått sånt!! Henne lämnade vi tillbaka för Mathilda vart för lång och Rauni vart för gammal. Jag vet inte om hon lever idag. Men det tror jag nog inte men hon var ganska gammal senaste gången vi hörde nått om henne. Men det var ganska länge sen! Hon var jätte snäll och jag är glad att jag fick ha just henne och att jag har lärt känna henne! Saknar henne! Älskar dig Rauni! :love:
 
 
 

Sen tror jag faktiskt att det var lilla Ice som vi köpte efter Rauni! Ice vet ni ju vem det är, right? Ice är ju en C-ponny som vi sålde för att Mathilda blev för lång och hon ville ha en mer tävlingshäst! Ive var mest Mathildas häst eftersom att jag hade tappat intresset men jag skriver om henne ändå! Hon är ju en flugskimmel. Vi köpte henne dels för att Mathilda ville ha en egen häst och för att hon skulle lära sig mer saker på Ice än vad hon lärde sig på Pajo och Rauni! Saknar Ice! Älskar dig Ice! :love:
 
 
 

Nu vart jag osäker om vi fick Pyret när vi hade Rauni elr om vi fick henne när vi hade Ice? Men aja jag skriver om henne nu iaf! Vi skulle egntligen få köpa en mini-shettis men det sa mamma och pappa nej till. Men efter ett tag så ringde en tjej och sa att det vore bra om vi kunde ta hand om en häst. Det var en shettis vid namn Lill Pyret. Mamma och pappa tänkte och hon behövde verkligen komma hem till någon. Hon kunde inte vara ute i hagen för då rymde hon till grannens hästar så hon fick stå inne i stallet hela tiden. Ingen red henne elr någonting! Så mamma sa jag och det lilla charmtrollet kom hit! Tjock var hon och tjock är hon fortfarande. Vi red henne men sen så växte Mathilda ännu mer och hon kunde inte rida Pyret längre. Jag hade ju inte så mkt intresse så jag red inte henne så mkt men lite. Hon hade blivit körd hos sin förra ägare så när jag vart för lång för henne så tänkte vi att vi kunde ju köpa en kärra så vi kunde köra henne. Då skulle hon ju få lite motion och så! Mamma, pappa och Mathilda åkte iväg och köpte en kärra och nästa dag så skulle dom prova att köra henne MEN när dom hade satt på alla saker och sånt och började köra iväg såå vart hon LIVRÄDD!!! Hon sprang och sprang och sprang. Det fanns en broms på kärran och den stog mamma på och hon sprang hur fort som helst ändå!! Så det måste ha hänt någonting med  henne när hon har blivit körd! Så det slutade vi med. Så då la vi ut henne på annons elr att hon behövde en medryttare. Vi fick några mail men vi kan ju inte ha en tje elr kille som är för gammal och för lång men inte för ung heller. Pyret är ju en liten busig häst! Men sen så mailade en vuxen tjej om att hon hade en dotter som var intresserad av att rida Pyret. Dom kom ut och provade och så. Lilla Molly som Pyrets medryttare heter och Pyret är jättesöta ihop! Molly är bara 5 år och hon är kort men hennes mamma är alltid med när hon rider och så. Älskar dig Pyret! :love:
 
 

Sen så köpte vi Lizzy till Mathilda! Lizzy är en D-ponny. Hon har temprament och vill gärna bestämma! Mathilda började hoppträna med henne men hon började vägra lite när hon vill. Mathilda ramlade av och hon ramlade av en gång till. Sen nästa träning kunde hon ramla av igen. En gång när Lizzy var jätte tjurig och vägrade hoppa så fick en annan tje hoppa upp på henne och vara skit tuff. det är en tjej som är JÄTTE duktig på att rida! Hon har ridit in många hästar och hon är hur proffsig som helst! När hon red Lizzy så var t.o.m hon på väg att ramla av!! Då fick Lizzy ordentligt med smisk kan jag säga! Men efter den omgången så har hon inte vart så envis och inte har hoppat så mkt! Hon lärde sig mkt då! Men på tävlingar så kan hon ju vägra men det kan ju vilken häst som helst, right? Älskar dig Lizzy! :love:
 

Nu kommer vi till den näst sista hästen! Men hon hade vi redan när jag föddes! Hon hette Ina och hon var en storhäst! Henne körde jag och mamma men hon kunde ju oxå ridas men det vi gjorde mest var att köra henne! Hon var jätte snäll och lugn! Hon kunde stå helt lös i stallet i gången utan att typ ens röra sig! Men sen i sommras.. Vi skulle åka till Göteborg och då skulle vi ha hästarna hemma hos min mormor! Hon bor bara en kort bit från oss! Jag gick med Pyret, mamma red Lizzy tror jag och Mathilda red Ina! När vi kom hem till mormor så ville inte Ina gå ut när vi var klara i stallet. Mormor sa att hon kanske bara ville vara inne för att det var så varmt ute. Så då skulle vi ta henne till boxen men hon kunde typ inte gå. Hon kunde typ inte lyft bakbenen. Men efter ett tag så fick vi in henne i boxen. Om det inte vart bättre med henne så skulle vi ringa en veterenär! Hon blev inte bättre. Hon ville äta om man matade henne men annars så kunde hon inte äta. Hon kunde inte gå fram till maten. Vi ringde veterenären och han kom ut. Han tänkte att det kunde vara en propp elr att det kunde va nått annat som jag inte kommer ihåg vad det var. Han gjorde massor med olika tester men inget funkade. Han sprutade in någonting i henne som skulle börja verka efter en liten stund så då fikade vi och lite sånt! Vi fick även en spruta som vi skulle ge henne lite senare på kvällen men sen vid ungefär kl 20.30 så ringde mamma mormor och frågade hur det var med henne men hon stog exakt lika dant som hon hade gjort när jag och mamma åkte därifrån. Mamma åkte dit och hon undrade om det ens var värt ett försök till! Hon var ju ändå 23 år! Så när mamma kom hem så hade dom avlivat Ina! Jag tyckte att det var jätte jobbigt eftersom att mamma och jag brukade ju köra henne tsm och så! Mamma tyckte oxå att det var jätte jobbigt för att on hade haft henne mer än 10 år! Men jag är jätte glad att jag fick lära känna Ina och hon var alltid så snäll! Älskar dig Ina! Jag saknar dig jätte mkt! :love:
R.I.P :'(
 
 
 

Nu kommer vi till min prins som står inne i stallet här hemma just nu! Lysingur! Han är ju en blandning av gotlandsruss och islandshäst! Han är så duktig och han lär sig allt så jätte snabbt! Jag har inte så mkt att skriva om honom för ni uppdateras ju om honom mest! Men jag älskar dig Lysingur! :love:
 
 

12/12/12

Hejsan! Iadg så har ja ju vart med Ellen som ni vet. Det var as kul vi skrattade sjukt mkt! Som alltid, haha! ;) Men vi fixade lite i stallet oxå. Men idag så har jag tänkt att jag ska skriva det där långa inlägget för Mathilda har träning och så. Men jag vet inte vad jag ska skriva om men jag får komma på nått! Men idag så åkte min mini prins bort. Billy alltså! :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( Han kommer inte hem förns efter nyår! Saknar honom redan! Mormor hämtade mig i skolan idag och dom skulle komma hem till henne och hämta honom och då låg alla hans saker i baksätet och så satt han där bak i skuffen. När dom åkte iväg såg jag hur han tittade på mig och då började jag nästan gråta.. Jag gråter nästan nu när jag skriver det här. Jag kommer gråta massor när jag ska gå och lägga mig för han brukar alltid ligga i min säng med mig och sova! Men jag får se fram emot efter nyår och så får jag tänka på en bra sak som jag inte har sagt nått om här på bloggen men nu ska jag berätta det! JAG SKA SE ONE DIRECTION MED ELLEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Åhhhh, kan knappt vänta! Jag trodde aldrig att jag skulle få se dom!! Sen kan det inte bli bättre när jag ska få åka med ELLEN!!!!!!!!!!!!! Men ska börja skriva på det långa inlägget om nån minut! Håll utkik! :D
 
 

svar på fråga 12

Mina telefoner genom åren.
 
När jag gick på lågstadiet så hade jag nån sony Ericsson som var som en tegelsten.Sen när jag började 4:an så fick jag en ny Sony Ericsson en slide. Den var vit med röda blommor på. Den hade jag alltid drömt om att få ha! Men sen i sommras så fick jag en ny Sony Ericsson. En Xperia min pro. Den är jag riktigt nöjd med! 

Inge stall idag

Jag var ju inte i stallet idag eftersom att jag hade gitarr. Men imorrn blir det stall men jag ska även vara med Ellen efter skolan hemma hos mig. Skojigt! Men idag så kom ett skal till min mobil som jag har beställt! Jätte nöjd med det! Det var as fint! Men jag väntar på att mamma ska bli klar med det hon håller på med så att jag kan fixa ett mail konto. Asså jag har redan ett men det funkar inte? Jag måste ju skicka en önskelista till min faster! Det är ju snart julafton! Längtar mkt till det men det är en sak jag inte längtar så mkt till runt jul. Billy kommer inte vara hemma då.. Han ska till sina gammla ägare bara för att dom vill träffa honom men han kommer ju tillbaka sen! Men jag kommer ihåg att han åkte bort ett litet tag förra året och då grät jag när han åkte och när han var borta! Jag saknade honom jätte mkt då! Så jag vet vad jag har framför mig. Jag kommer sakna min lilla dryga skit! ;) :love: Mamma ska ringa och prata med dom nu.. :'( :'( :'( Men han kommer ju tbx iaf! Men nu måste jag gå för snart börjar julkalendern och då ska jag äta kladdkaka till så jag måste hämta det nu! 

svar på fråga 11

Bloggarna jag läser.
 
Oj, jag läser ju många men jag skriver inte alla för det tar lång tid men jag tar så många jag orkar!
 
nellieberntsson.se
stomilovic.blogg.se
ponnyryttarnaa.blogg.se
zmurfs.blogg.se
ponnysanning.com
www.nattstad.se/angrysparris
 
Det här är några av alla bloggar jag läser!

Svar på fråga 10

Vad finns i min väska?
 
Haha, jaa du! Jag har läxor, busskort, smink, hårborste och lite fler saker!

Svar på fråga 9

Det här hade jag på mig idag.
 
(inga bilder för jag har inga just nu och min mobil har dött)
 
Men jag hade ett par jeans från Gina Tricot som var typ svarta och så var det typ helsvart fejkskinn på knäna. Sen så hade jag en vit t-shirt från New yorker som det stod New York på. Sen så hade jag en helt vanlig svart långärmad tröja med luva. Sen så hade jag ett par nya skor som jag köpte förra helgen. Sen så hade jag rosa och lila Hello Kitty strumpor. Jätte tjocka är dom!! Och sen hade jag en mössa som är stickad som ser ut som U.S.A flaggan med en blå boll på! 

Svar på fråga 8

Recept på mitt favorit bakverk.
 
Måste jag sitta och skriva ett helt recept? Men aja nu kör vi!
 
  • 100 g smör
  • 2 st ägg
  • 2.5 dl strösocker
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 1 krm salt
  • 4 msk kakao
  • 0.5 tsk bakpulver
  • 2 dl vetemjöl
Och detta blir chokladmuffins! Jag brukar även ha nutella på så att det blir lite som en cupcake och lite strössel med! Jag orkar faktiskt inte sitta och skriva hur man gör och sånt men jag tror att dom flesta av er vet det! Om inte så googla! ;)
 
 

Kom precis in från stallet

Har mockat och gjort allt det vanliga. Just nu sitter jag i soffan och tänker skriva ett helt nytt inlägg men allt jag kommer på att skriva är har mockat och gjort allt det vanliga. 
Min inlägg ÄR tråkiga. Så nu måste jag sätta i en högre växel. Jag SKA skriva MINST ett långt inlägg i veckan och jag måste sätta mer fart på mig själv. Börja tänka mer på vad jag ska skriva. Börja ta mer bilder. Ladda in dom bilderna på datorn. Börja redigera mer bilder men jag vet inte riktigt vilken hemsida och sånt. Lixom jag sitter här och skriver nu har jag gjort allt det vanliga i stallet jag komemr inte på nått mer att skriva om så vi hörs imorrn. Hur kul är det lixom? Ni får gärna kommentera vad ni vill läsa och sånna saker. Ska det vara mer hiss & diss elr vad som helst. Vad vill NI läsa om?
 
 
 När Billy var halt så var vi tvungna att köra han i en barnvagn för att han skulle komma ut och få lite friskluft! haha!

PS

jag ska ju svara på några frågor fram till jul men det svarar jag på typ imorrn elr nått..... :(

bloggar från mobilen

jag vet att jag inte har bloggat så mkt men nu så var det en sånn helg där en tjej var hos oss så då hinner jag inte med allt. men bara för det så SKA jag skriva ett långt inlägg om nånting. vet inte riktigt om vad elr vilken dag men NÅNTING ska jags kriva om och NÅN dag den här veckan ska jag skriva nånting. måste bara komma på vad jag ska skriva om. det kan bli nån sort av deepshit elr så blir det bildbomb MED text elr nått helt annat! ni får vänta och se helt enkelt! men idag så har jag inte vart ute i stallet. mamma och Mathilda tog det! tack så mkt! jag har åkt pulka! haha! men jag var i pulkabacken med några andra i byn! kul! men sen som ni vet så har det ju vart en tjej här så jag har inte hunnit blogga. men vi hörs sen! :)

svar på fråga 7

3 favoritvideos från youtube.
 
Orkar inte lägga upp nå videos så jag skriver bara låtarna!
 
Killed by a cop ≡ Eric Saade
 
Beauty and a beat ≡ Justin Bieber ft. Nicki Minaj
 
Fingerprints ≡ Eric Saade
 
 
♥♥♥

lite sent men svar på fråga 6

 Det här önskar jag mig i julklapp.
 
oj, det finns massor men jag ska försöka att skriva så mkt som jag kommer på.
 
Allt som har med Eric Saade att göra som jag inte har. 
Nya kläder
pengar
iPhone
Race safe väst
GPA hjälm
nagelgrejer
Justin Biebers parfym Someday. (och Girlfriend men den är svårare att få tag på)
många filmer
Blåa soft up stigbyglar
tretorn ridstövlar
 
Det finns mkt mer men jag orkar inte skriva upp allt!
 
 

lite sent men svar på fråga 5

Här köper jag helst mina kläder.
 
Typ Gina tror jag!

Förlåt mamma och pappa för allt jag kommer skriva nu. älskar er!

VA F*N ÄR DET HÄR FÖR SKIT?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!?! BENNY GÅR VIDARE?!?!?! AWA OCH BENNY FÅR SJUNGA EN GÅNG TILL OCH ISAK ÅKER UT?!?!?!?!??!?!?!? JÄKLA ÄCKEL PROGRAM ÄR VAD DET ÄR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FINNS DET NÅTT SÄMRE PROGRAM?! SVARET PÅ DEN FRÅGAN ÄR NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JÄKLA SKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
 
 
 

rubriiiik

orkar verkligen inte blogga just nu om jag ska va helt ärlig. Det är ju final i X-factor och allting så jag har egentligen inte tid att sitta här. Hoppas att Isak vinner! Men sen så är jag as trött just nu men vad gör man inte för bloggen? Så nu skriver jag ett inlägg ändå! Be happy! ;)
 

Igår så var jag ute i stallet och mockade och grejade. Hade ju hela stallet själv. Sen så var jag tvungen att skotta utanför stallet oxå. Tack för det snön!! Men det gick bra. Idag så har jag vart i skolan. Haft lagom chill dag idag i skolan. Först hade vi slöjd sen så åt vi pepparkakor mandariner och drack julmust samtidigt som vi hade matte. Lyx *host* Men sen så hade vi lunch och sen så typ ritade vi bara och sånt. Efter skolan så gick jag på stan med Katja! Vi julhandlade lite men jag hittade inte så många julklappar faktiskt. Jag hittade bara till pappa och Mathilda. Men jag ska ner på stan nån mer gång innan jul och handla ännu fler julklappar. Jag vet några grejer till som jag måste köpa. Men nu hinner jag inte blogga mer så vi hörs imorrn. Men imorrn på morgonen (elr halv 11) så ska jag och några till i min klass stå på torget och sälja fikabröd och sånt. Men vi hörs.
 
 

bloggar imorrn!

lovar!

snöstoooorm

Och ja, det är verkligen snöstorm ute! Jag red även idag. I snöstormen. Lysingur var jätte duktig. Han vart rädd på några ställen men annars så var han jätte duktig. Dom hade plogat på ett ställe och sen så hade dom typ gjort en liten kulle elr om man ens kan kalla den kulle? Aja saksamma. Nu till själva saken, den var ganska hög ändå och jag ba: Men här kan jag ju inte rida, han kommer ju inte gå över där?! Men mamma sa att gå bara, jag lovar att han kommer gå över det. Jag ba: okej...? Och vad gjorde min lilla prins? Jo, han brydde sig inte han bara gick! Det var typ som om han gick på en vanlig väg. Min lilla plutt är sååå duktig! Jag är verkligen stolt över han! Haha! Men han lär sig allt så snabbt och det verkar som om han verkligen vill lära sig! Man blir faktiskt jätte motiverad att lixom lära honom saker när han är så duktig. Han fösöker verkligen. Visst ibland så kan det bli nått missförstånd men han är ju bara 4 år och han ska ju lära sig det vi håller på med. Jag förstår honom oxå. Att han lixom inte alltid förstår för det kan han ju bara inte göra. Men jag är verkligen nöjd att vi köpte just han! Hade vi köpt nån annan häst som redan kan allt så hade jag ju inte lärt mig så mkt som jag lär mig just nu. Jag hade bara suttit där på den där hästen som redan kan allt och bara åkt med lixom. Jag är riktigt nöjd helt enkelt!
 
 Jag lånar Mathildas bild som hon gjorde för länge sedan!

Svar på fråga 4

10 saker jag vill göra innan jag dör.
 
1. Åka till New York
 
2. Få ta allt jag vill ur 5 valfria affärer och det sakerna som jag tar är gratis
 
3. Få en privat danslektion med Eric Saade
 
4. Få 3 barn
 
5. Få vara ett helt dygn med Eric Saade
 
6. Lära mig sjunga
 
7. Ha en av sveriges största bloggar
 
8. Åka till London
 
9. Träffa Justin Bieber
 
10. Designa ett eget märke

Inget stall idag

Mamma var ledig idag så då tog hon stallet. Sen så hade jag gitarr efter skolan oxå så att jag kommer inte hem så tidigt då. Men nyss har jag bestämt att jag ska gå på stan med min kompis Katja på Fredag! :D Ska bli kul. Imorrn har jag typ ett prov i idrott o ch ett prov om typ blandningar och lösningar och surt och basiskt. Onödigt för er att veta men aja. Har ju inget spc att skriva om sååå varför inte lixom? Men jag känner att jag måste bli bättre på att göra hiss & diss och sånna saker. Men jaja! Vi hörs!
 
 
Saknar sommaren..
 
 Alva!
 
 
 Pyret!

Svar på fråga 3

 Den är ful men jaja!

1 dag närmre julafton

Just nu sitter jag i soffan och väntar på att vi ska ta lite te och sånt. Men idag så mockade jag bara och grejade som vanligt i stallet. Jag och Mathilda tog in hästarna runt kl 5 eftersom att det är så kallt ute. Men Pyret hon ville inte äta för hon ville bara gosa och busa hela tiden! Så jag höll i henne och så ställde vi oss i stallgången och då passade vi på att krattsa hennes hovar i stallgången iställte för i boxen. Vi krattsar alltid hovarna på kvällen på hästarna eftersom att dom får styltor och om dom ramlar av under natten så blir det ju blött i boxen så då gör vi det innan! Men sen så skulle jag ta avv Lysingur grimman så då skulle Mathilda ta Pyret och då stog Mathilda precis bredvid och då så  små springer Pyret till allt hö och all havre och sånt! Sötan! :love: Men sen så fick vi in henne i boxen och då gick vi in och åt mat och lite sånt, sen så ringde jag Ellen och snackade lite med henne. Hon är ju sjuk idag... :( Krya bästa! :( Men vi hörs imorrn! 
 
 
 Mysan får stå för kvällens bild idag! 

1 advent

jag hinner inte blogga för vi har främmande och jag har haft det typ hela dan! bloggar om allt imorrn!

Svar på fråga 2

Dag 2 : Mina dåliga ovanor.
 
Svar: Att när jag typ ska göra nått så kanske det inte blir av elr så skjuter jag upp det bara för att jag kanske sitter vid tv:en elr nått.

Svar på fråga 1

Dag 1 : Såhär fixar jag mig inför en vanlig skoldag.
 
Svar: Jag går upp och tar på mig kläder och sminkar mig sen borstar jag tänderna och fixar håret och ibland så plattar jag hårt, elr oftast!

En för varje dag fram till julafton!

Dag 1 : Såhär fixar jag mig inför en vanlig skoldag.

Dag 2 : Mina dåliga ovanor.
 
Dag 3 : Bild på min handstil.
 
Dag 4 : 10 saker jag vill göra innan jag dör.
 
Dag 5 : Här köper jag helst mina kläder.

Dag 6 : Det här önskar jag mig i julklapp.
 
Dag 7 : 3 favoritvideos från youtube.
 
Dag 8 : Recept på mitt favorit bakverk.

Dag 9 : Det här hade jag på mig idag.
 
Dag 10 : Vad finns i min väska?

Dag 11 : Bloggarna jag läser.
 
Dag 12 : Mina telefoner genom åren.
 
Dag 13 : Ett födelsedags minne.
 
Dag 14 : Det här får mig att må bättre.
 
Dag 15 : 5 favoritlåtar.
 
Dag 16 : Bild på ett husdjur jag har + typical det.

Dag 17 : Det här hade jag på mig idag.
 
Dag 18 : Det här brukar jag äta på julafton.
 
Dag 19 : Några bilder från när jag var liten.
 
Dag 20 : Det senaste jag köpte.
 
Dag 21 : En film jag kan se 1000 gånger.
 
Dag 22 : En bild som gör mig glad.

Dag 23 : En bild på någon jag saknar
 
Dag 24 : Vad jag har på mig idag - julafton

1 December

Idag så red jag Lysingur och Mathilda red Lizzy i paddocken. Det är jobbigt att hästarna får plattåer jätte snabbt. Men vi ska snart gå ut och ta in hästarna eftersom att det är så kallt ute. Men idag så var Lysingur lite busig. Haha, han försökte springa dit han ville men han lyckades inte. Inte alltid iaf... Men sen så åkte vi in till stan och gjorde lite sånt. Tittade såklart på Mysteriet på Greveholm! åh, älskar det asså!! :love: Men imorrn är det första advent och då får vi lite besök. Och då ska deras barn rida Lysingur så då får inte jag rida.. :( Men vi hörs sen!
 

Godmorgon! :)

Jag var så trött när vi kom hem igår så jag orkade inte blogga. Men igår så köpte jag 2 par skor! Jätte snygga är dom! Men jag hittade ingen jacka. Det är jätte svårt att hitta nån snygg jag som inte kostar allt för mkt. Men jag ska titta lite på tradera.com och se om det finns nån snygg och bra jacka där. Idag snöar det mkt. Asså jag tycker att det är bra men ändå dåligt. Det är inte så jätte kul när man ska rida för att det är så halt och sånt. Men det är ju kul att va ute i snön och leka med hundarna elr bara att fota djur och andra grejer! Idag är det en slappdag så jag ska nog ut och busa lite med hudarna i snön lite senare. Jag gick typ precia upp så jag har inte ätit nån frukost än elr nått sånt. Men idag så ska jag ut i stallet och mocka och jag tror att jag ska rida fast det beror lite på hur halt det är och sånt men jag tror nog att det ska gå! Men vi hörs sen!