Fick ganska kul ändå!

När jag satt upp och ner i soffan hemma så ringde jag mamma och och undrade om mormor kanske kunde skjutsa in mig till stan. Vilket hon kunde! så då så gick jag ut med hundarna sen så lagade jag mat och sen så bytte jag om sminkade mig och plattade håret! Sen så kom mormor och så åkte vi in till stan! Jag köpte två saker! jag kan lägga upp bilder om ni vill? jag gör det om jag hinner och orkar! tror det för jag kan ju bara passa på och ta bilder när jag ska duscha om några minuter! men jag lägger upp bilderna efter att jag har duschat. jag ska även titta på bonde söker fru ikväll! hihi!! men sen när jag kom hem så gick jag ut till stallet med min syrra och började att fixa lite sen så var det mat och så gick vi ut och gjorde det sista ute i stallet och sen så tog vi in hästarna! men vi hörs sen! (det blir ingen bild till det här inlägget för jag bloggar från mobilen!)

JH collection

Jag tror inte att jag tycker att nått är fult i Hööks JH collection.
 
 Den här västen är riktigt snygg! BIGG LIKE!
 
 
 Den här JH mössan är riktigt snygg med!
 
 Den här hundbädden är himla snygg med! Skulle lätt kunna ha den till min hund!
 
Det var några av grejerna! Men ni vet ju att det här är MIN åsikt! :)

har inget att göra

så varför inte slänga in ett inlägg här? Men jag har ett problem.. jag vet inte vad jag ska skriva om? Jo men jag kan ju göra en hiss & diss om ni vill? Elr så kan jag ju bara göra en hiss elr bara en diss? Vi får se vad det blir men det kommer snart så håll koll! :)

Sitter här i min ensamhet...

Idag är jag inte på nått bra humör. När vi var uppe i Harsa sa JAG till mamma att jag ville åka till Västerås och hur slutar det? Jo att Mathilda får åka till Västerås med en kompis och INTE JAG!!!!!! Jag ringde min kompis Ellen och undrade om vi kunde va men det kunde hon ju inte. Så nu får jag sitta här helt ensam. Jätte roligt. Det uppskattas jätte mkt!! :D :D :D :D :D :D :D Mathilda behöver kläder men det behöver jag oxå! Men nej då Mathilda ska få åka till Västerås och shoppa och ha kul och jag blev erbjuden att åka hem till mormor elr åka till pappas jobb! -.- jag ska mocka när Mathilda kommer hem igen. Bloggar mer sen!
 

Bloggar jag läser

Nu tänkte jag skriva lite om vilka bloggar jag läser!
 
Nellieberntsson.se
Nellie Berntsson tror jag nog att nästan alla häst intresserade vet vem det är!
Nellie är iallfall en tjej som är 12 år men hon är ganska mogen för sin ålder. 
Hon tycker ju om hästar. Sen så har hon en ganska cool klädstil.
Väldigt bra uppdatering! :)
 
Ponnyryttarnaa.blogg.se
Den här bloggen handlar om 2 tjejer som tycker om hästar. Dom går i 7:an.
Isabel som den ena tjejen heter har en egen häst.
Märta som då den andra tjejen heter vill ha en egen häst men just nu är hon bara medryttare på typ 2 hästar.
Det är ganska bra uppdatering. Det kan komma lite svackor dåå dom inte bloggar så mkt men det gör inget.
 
Stomilovic.blogg.se
Den här bloggen drivs av en tjej som heter Isabel och hon skriver om sin vardag.
Hon tycker oxå om hästar och hon är medryttare på en häst men jag vet inte riktigt om hon fortfarande är det elr inte men jag tror det. Ganska bra uppdatering!
 
Pelinh.blogg.se
Den här bloggen handlar om en tjej som heter Pelin. 
Hon tycker om hästar och hon är skötare på en häst som står på en ridskola. 
Ganska bra uppdatering.
 
Cavallooo.blogg.se
Den här bloggen är väldigt ny och den drivs av 2 tjejer vid namn Madde och Milla.
Dom tjejerna tycker om hästar men ingen av dom har en egen häst.
Jag vet inte riktigt hur uppdateringen är eftersom att jag började läsa bloggen idag!
 
Zmurfs.blogg.se
En blogg som handlar om 3 tjejer som tycker om hästar. 
Dom heter Vendela, Patricia och Sanna.
Alla tjejerna har en egen häst.
Ganska bra uppdatering!
 
Ponnyfejs.blogg.se
Det här är då min syster Mathildas blogg.
Den handlar om hästar.
Ganska bra uppdatering!
 
 
Det var några av dom bloggar som jag läser! Som ni märker så läser jag nästan bara hästbloggar! Men det är för att dom som har dom här bloggarna känner. Det är bara 2 bloggar som jag inte känner dom som bloggar där.
 
 

Mathilda red

Idag så red Mathilda Lysingur. Jag borstade Pyret och så gick jag med henne en liten bit samtidigt som Mathilda red Lysingur och mamma gick med hundarna! Men jag vände innan mamma och Mathilda vände. Då borstade jag Pyret igen sen så släppte jag ut henne i hagen och så började jag mocka! Mamma fixade maten och lite sånt och Mathilda fixade lite andra saker! Men han hade vart lite bråkig när jag hade vänt bara för att han ville gå med Pyret. Men jag har inte så mkt mer att skriva om. Nu ska jag gå ut och hjälpa mamma lite. :( Men vi hörs imorrn elr idag oxå, jag vet inte riktigt. 
 
 

Sorry for bad update..

.. men jag har faktiskt vart bortrest över helgen! Jag har vart i Harsa. Vi åkte dit i fredags och så åkte vi hem igår. Det är därför jag inte har bloggat. Sen så när vi kom hem igår så åt vi lite sen så tittade jag på tv. Jag orkade inte blogga igår. Men medans vi var borta så tog min mormor hand om hästarna och Pyrets medryttare och hennes mamma och pappa hjälpte oxå till! Så Lysingur har blivit riden en dag! Det uppskattas! Sen så mockade dom oxå och fixade mkt. Dom red även Lizzy och såklart Pyret! Så då vill jag säga tack till alla som har hjälpt till med hästarna! :D Men Lizzy och Pyret ville inte komma fram till dom först. Bus ponnys!! Hihi! Men jag vet inte riktigt vad jag ska göra med Lysingur idag. Ska snacka med mamma! Men jag tror att jag ska rida? Himla äckelväder idag. Det blåser och regnar, fy!! Men i Harsa snöade det oxå igår. Det kom minst 10 centimeter innan vi åkte och vi åkte kanske typ halv 12. Men jag bloggar lite mer sen, om vad jag ska göra med Lysingur och lite sånt! 
 
 
 Haha så han ser ut på bilden!! ;)

Hoppas ni gillar mitt förra inlägg ;)

Haha jag vet att ja gsuger på deepshit men jag gör så gott jag kan! ;) Men Ellen är oxå en riktig vän som man kan lita på! :) Älskar er jätte mkt! Ellen, Maja och Katja är dom jag VERKLIGEN står NÄRMAST! :D :love: 
Men iallafall så red jag inte idag. Jag och mamma körde min lilla prins istället! :) Det har jag verkligen längtat efter! Men han var jätte duktig! Verkligen! :D Han har lärt sig jätte mkt på kort tid! :) Men mamma var ledig idag så hon mockade och så åt han! Tanken! :D Men jag har inte så mkt att skirva om. Ni fick ju det där långa inlägget! ;) Inte hästrelaterat alls men det kan hända att jag slänger in lite sånna inlägg oxå! :) Men vi hörs imorrn! Imorrn så kommer Mathildas kompis Disa hit och ska sova här för att det är halloween på deras skola på fredag så då ska Disa sova här och då så ska jag hjälpa dom lite med deras outfit som dom ska ha på halloween! Dom ska vara ryttare! haha! ;) Man får klä ut sig till vad som helst så varför inte! :D Haha! Men vi hörs imorrn! 
 
 

vänner elr inte vänner...?

Alla har vi nog stött på problemet med vänner elr så kommer ni nog. Det har iallafall jag gjort.
 
Ellen är en vän jag vet att jag kan lita på! Det kände jag redan när vi träffades första gången! Det är 3 år sedan. Det var när jag började 4:an. Jag kom från att gå på en liten skola utanför stan till att komma till en ganska stor skola mitt i stan! Den skolan som jag gick på när jag var mindre var den lilla skolan Åby som ligger typ nån km från mitt hus. Där finns det bara ett dagis och lågstadiet. Det var inget mer. Jo fritids fanns ju oxå men det var ju bara några som gick i skolan som gick där. När jag gick ut skolan fick jag ta det där stora steget att komma till en skola med dagis OCH lågstadiet OCH mellanstadiet! Den lilla tjejen som gick på den där lilla skolan ute i igen stanns kom till den där lite större skolan mitt inne i stan! Det var lite små coolt tyckte jag! Men eftersom att det inte fanns nå A och B klasser på Åby så var vi ju tvungna att dela upp klassen när vi kom till Åkra för där fanns det ju A och B klasse + att det var ju några barn från lågstadiet på Åkra som oxå skulle börja på mellanstadiet. Men jag kom i en klass som jag inte var så jätte nöjd med. Det var bara 3 tjejer från min förra klass som kom i den nya klassen om man räknar med mig! Det var jag, Maja och Kajsa! Maja var en av mina verkligen bästa vänner! Men Kajsa hade jag inte så mkt kontakt med elr vad man ska säga.
 
 
Katja som jag och Maja vär bästa kompis med kom ju i den andra klassen. Katja och Maja är dom som verkligen visste allt om mig och så för vi hade kännt varandra ända från vi var jätte små! När Katja kom i den andra klassen och jag och Maja kom i den andra fattade inte vi vad som hände? Varför kom inte Katja med oss för? Hur tänkte min gamla lärare då liksom? Men en period i 3:an så bråkade jag och Katja jätte mkt. Vet inte varför om jag ska vara helt ärlig. Helt onödigt igentligen. Men sen så vart vi vänner men det kändes fortfarande inte så bra som det gjorde förut. Jag ville jätte gärna vara med Katja så mkt som jag var förut men jag kunde inte riktigt säga det. Det kändes som om Maja och Katja var hela tiden. Jag gick från att ha vart ledsen för att jag bråkade med min bästis till att bli glad till att bli ledsen igen. Jag tyckte att det kändes som om jag inte fick en syl i vädret men hade jag bara gått fram till henne så tror jag att jag hade fått det! Sommarlovet kom jag hade inte lika mkt kontakt med Katja som jag ahde haft alla andra åren men när vi började fyran så sprang jag fram till Katja och kramade henne och sa att jag verkligen hade saknat henne. Vilket jag hade! Jag hade saknat Maja lika mkt! :) 
 
 
Men eftersom att jag inte gick i samma klass som Katja så pratade vi inte lika mkt men jag pratade med henne på bussen och sånt. Fast det var inte lika kul tyckte jag. Jag och Maja fick ju klassrummet på den sidan som igen annan har. Vi var ensama på den sidan. Eftersom att man var tvungen att hålla koll på tiden själv när man skulle in och så så ville jag inte så jätte gärna gå till andra sidan för att jag var lite rädd för att komma försent. Men efter ett tag så började jag få nya vänner oxå. Kani och Ellen var dom jag kom närmast då tror jag! Men jag hade inte glömt Katja elr Maja! Absolut INTE! Men Maja umgicks lite mer med killarna än tjejerna eftersom att hon tycker om sport mkt och så! Katja och jag vi hade och HAR fortfarande våra mysiga stunder när vi går på stan och fikar och sånt! När jag och Katja går på stan så kan vi prata om vad som helst och då menar jag verkligen vad som helst! Men när jag och Katja bråkade så blev vi ju vänner och det bevisar att hon är en RIKTIG vän och skulle aldrig svika nån! Det kan jag lova! :) Maja är oxå en sån vän som man alltid kan lita på! Maja och jag kan små bråka lite men det är inget allvarligt. Vi blir ALLTID vänner! 
 
 
Ellen och jag vi hade det jätte kul i skolan på rasterna o.s.v! Vi tog jätte konstiga kort på oss och grejade! Men sen efter ett tag så började jag och Ellen oxå bråka. Vad gjorde jag för fel tänkte jag? Men vi förlorade kontakten men sen så tog jag tag i grejerna. Jag tänkte att ja gska inte göra samma fel som jag gjorde med Katja! Jag ska våga gå fram till henne och säga det jag vill ha sagt och inte bara gå och tänka på det själv! SÅ jag försökte att börja prata med Ellen och det gick bättre och bättre! Jag och mamma gick ner på stan för att köpa ett ¨bästishalsband¨ Jag gav det till henne och hon vart glad och sen så gick det bara framåt och framåt! Jag vart jätte glad! :) Ellen och jag vart vänner igen och jag och Katja vart vänner igen och så var jag och Maja vänner oxå! :D Men sen så har jag även träffat falska vänner på Åkra oxå men dom har jag inte ens brytt mig om efter att dom har gjort mig lite ledsen. Men jag brukar känna om det är riktiga vänenr elr inte så att jag vart inte så ledsen. Jag känner att jag har blivit mer mogen på en ganska kort tid! Jag har blivit starkare som person och jag har lärt mig att jag bara ska komma över det där med falska vänner. Men det jag verkligen vill få sagt är var rädda om era vänner och res dig upp igen om du träffar på falska vänner!
 
 
 

rida idag :)

jag ska ut och rida såfort mamma kommer hem sen så får vi se om det blir ett långt inlägg om allt möjligt! det kanske inte ens blir så hästrelaterat heller? vi får se! om jag kommer på något bra att skriva så ska jag göra det ikväll och då lovar jag att det blir långt!! ;) jag tror att jag har kommit på lite grejer redan faktiskt! :D hörs sen!

...

Alla gör misstag, men bara vissa ångrar dom.
Ingen är perfekt, men bara vissa accepterar det.
Alla är fina på sitt sätt, men bara vissa ser det..

ingen ridning idag

Som det står i rubriken så rider jag inte idag. Mathilda och mamma tar hästarna idag! Mathilda tar Lysingur och mamma tar Lizzy! Lite skönt ändå att få en dag ledigt från stallet när man slutar halv 3 idag! Tack så mkt mamma och Mathilda! :) Men visst så saknar jag stallet lite om jag ska vara helt ärlig! ;) Men jag har inte så mkt mer och skriva om så hejdå! :)
 
 

Grejer som jag vill ha!

Först outfit till ryttaren! :)
 
Kanske inte så jättebra med det är en outfit som jag skulle kunna tänka mig att ha! Men jag glömde att jag ska ju ha väst också och då vill jag ha en svart racesafe väst. Sen så vill ag bara ha ett snyggt spö! :)
 
Outfit till hästen! Det här är inte bara till  tävling. Jag vill också ha dom här sakerna! 
 
Ni kanske inte tycker att det här är så snyggt men jag vill ha dom här grejerna! Blått passar ju till Lysingur så det är därför jag vill ha blåa soft up! :) Sen så finns det ju mkt mer grejer som jag vill ha men det kommer ni få se lite vart efter! Haha det kommer bli dyrt för mig! ;) ;) Men sen så är jag väldigt glad över att det snart är jul! haha!! ;) :D 
 
 

ska ut och mocka

Pappa sutar kl 4 idag så då ska han åka hem hit och laga lite mat och sen efter det så ska jag ut och mocka och greja! Igår vart jag på sånt pysselhumör som jag brukar kunna bli på så då så sa jag åt mamma att jag ska smörja Lysingurs grejer och då så fick jag med mig Mathilda också. Då så smörjde vi sakerna medans vi lyssnade på musik! :) Det var riktigt mysigt!! :D Men idag så ska Lysingur stå för att  jag vill ju gära ha med mig nån när jag rider nu eftersom att jag inte har ridit så mkt innan jag fick Lysingur och sen så är han ju bara 4 år och så  känner jag ju inte honom så bra. Men mamma ska på föreldrarmöte på min skola så. Pappa tycker verkligen inte om att hänga med när jag rider för att han brukar ju inte vilja hålla på med hästarna. Visst han kan ju göra det om han verkligen MÅSTE men då MÅSTE vi ha hjälp i sånna fall! ;) Älskar dig pappa! ;) :love: Men jag ska säga till mamma att jag vill ut och köra Lysingur nån dag också! Det var ju ganska länge sedan vi gjorde det. Sen så tycker jag att det är så synd om Pyret att hon inte får bli så mkt ompysslad när hennes medryttare och dom inte är här så jag skulle ju vija börja ta hand om henne medr och gå ut och gå med henne och longera henne och lite så. Hon är ju så tjock också! ;) Det känns som om jag skulle behöva hur mkt tid som helst men jag ska verkligen försöka att ta tag i mig själv och börja ta hand om Pyret mer! :) Men jag tror att jag ska göra en tidsinställd tills ikväll. Vi får se men jag tror att det blir så! :) Vi hörs sen! :D
 
 Lite väl när kameran Skattson?! ;) :love:

Sorry for bad update..

Men jag har verkligen inte hunnit. Men jag börjar med igår! Igår så fixade jag stallet och så bostade ja gPyret och pysslade med henne! Lysingur fick stå igår. Jag klippte Pyrets svans och massa andra saker! Det uppskattades av henne mkt tror jag! :) Men sen så åkte vi till Ösby och red idag! Lizzy hängde också med då! Så Mathilda red Lizzy och jag red ju såklart Lysingur! Han har fortfarande inte riktigt fattat varför man ska gå i en paddock och så men han får lära sig det helt enkelt! ;) Men eftersom att han inte riktigt fattar så blir han lite seg och så då får jag använda spöt lite. Jag hann inte blogga igår för att på kvällen skulle vi åka hem till min mormor för hon har fyllt år sen så var Eric Saade på 1:an kl 20.00 Hoppas ni inte missade det! Det kunde jag bara inte göra!! Ja som ni kanske förstår nu så ÄLSKAR jag Eric Sadde! :love: :love: :love: :love: Men jag var på den där konserten fast i västerås! Åhhh den var så bra!! Det var den 19 April 2012 Dan efter min syrras födelsedag och 5 dagar efter min födelsedag!! Jag SKA se han igen! Det kan jag lova! Så jag satt helt inne i tv:en igår! ;) :love: Hiho! ;) Men jag är jättetrött så jag kommer inte blogga nå mer så jag säger godnatt nu! Jag ska duscha och sen så ska jag titta på Solsidan! Älska Ove där asså! Är det walk in closet? Nästan!! Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaah!!! Jag kallar mig för Uno Sandberg för att inte väcka misstankar!! ;) ;) ;) :love: Så du höjer ditt pris? Korektum!!!! Du ser mig äta en bajsmacka och du säger inget?! ;) Åhhhhhhhhhhh ÄLSKA OVE SUNDBERG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;) :love: Men ska gå och duscha och sen så ska jag bara njuta av Solsidan!! Vad ska ni göra ikväll? 
 
 
 
Min älskling ERIC SAADE!! <3 <3
 
 
 

har inte tid tyvärr...

jag har verkligen inte haft tid att blogga och nu orkar jag verkligen inte blogga. sorry men jag bloggar om allt imorrn!! hörs imorrn godnatt!!

5 saker ni kanske inte visste om mig

 :)     När jag var mindre så älskade jag hästar men sen så svalnade intresset men nu har jag börjat rida igen!
 
 :)     Min mamma är beredd på att mitt intresse ska svalna igen!
 
 :)     När jag var liten låg jag ALLTID på ett visst sätt i sägen för annars trodde jag att jag skulle spy..!
 
 :)     Jag vill byta klass och börja på högstadiet NU!!
 
 :)     Min klass har gjort många dåliga saker... (jag var inte med då) det hände typ den här veckan!!
 
 
Hörs sen!

godmorgon! :)

SKa snart äta lite frukost och så. Men jag vet inte riktigt när jag ska ut till stallet. Det beror på när Mathilda ska det! Usch nu har jag börjat känna mig mer förkyld och så igen... fy och blää!! Jag orkar inte bli förkyld IGEN!!  Jag var ju sjuk i tisdags. Jag åkte ju hem från skolan i måndags sen så var jag hemma på tisdagen! Min syrra var oxå hemma då. Men jag åkte till skolan på onsdagen, men då var min syrra hemma. Men jag hör av mig sen! Hoppas att ni alla har sovit gott och att ni har haft en skön fredagskväll och att hela helgen fortsätter bra! .D Vi höres! ;)
 
 
 
 lite suddig bild men det får vara så nu. :( Men jag kanske kör någon annan grej som typ 5 saker ni kanske inte vet om mig elr typ någonting sånt! :)

Fredaaaaaaaaaaaaag!!! :D :D

Sä skönt men nu så ska jag skriva om ridturen och lite sånt! Jag och min syrra ut till stallet och tog in hästarna och började fixa dom fina och så! Sen så red Mathilda iväg och då så stog jag och pappa kvar i stallet en liten stund för att Mathilda skulle rida lite längre än vad jag skulle så! Pappa gick med mig bredvid! Han var jätte snäll och duktig fast han vart lite rädd nån gång och så när han såg Mathilda och Lizzy så gick han genast fortare! ;) Men han var iallafall jätte duktig! sen så red vi hem samtidigt! :) Men sen så borstade vi dom och så släppte vi ut dom i hagen! Sen så mockade vi och fixade allt sånt och nu väntar fredagsmyset!!  :D :D mumsigt!! ;) Vi hörs imorrn! Men sen på söndag så åker vi kanske till ösbys paddock och rider! Då kanske mamma klickar lite nya bilder! Hon brukar göra det då!! :) Det är bra att ha en sån snäll mamma! :) hörs imorrn! :love:
 

rida!

ska ut och rida nu så bloggar mer sen om hur det gick osv! :)

är i skolan nu!

inte så kul men jag har bara en lektion kvar efter den här rasten! skönt!! :D bloggar mer sen! :love:

Duschat! :)

Jag har ju vart ute och mockat och grejat men jag har inte hunnit blogga efter för att jag skulle duscha och äta macka och lite sånt. men då så skriver jag nu! :) Jag gick ut till stallet med min syrra och då så tog hon in sin häst Lizzy medans jag mockade sen så red hon iväg så mockade jag och hämtade hö och sånt. Sen när hon kommer till baka som håller ajg på och fixar mat till hästarna och så sen så tar jag och min syrra in min lilla prins och så lämnar vi Lizzy i hagen! Då borstar jag honom och fixar honom snygg för att han var så lerig och så gosar jag med han! :D Min lilla gulle prins! :love: Sen så får han gå in i sin box och då så hämtar vi dom andra hästarna och släpper in dom i deras boxar och så passar jag på och borsta Pyret lite snabbt för att hon var oxå ganska lerig och så kände jag att jag var tvungen att pyssla om henne lite oxå! :) Jag tror att det uppskattades! :D Men jag säger även godnatt nu eftersom att jag inte kommer blogga nå mer sen! så godnatt alla fina bloggläsare! :D Hörs imorrn! Då ska jag eventuellt rida oxå! Jag känner mig ju fortfarande lite osäker och så eftersom att jag inte har haft han så jättelänge så att då vill jag gärna ha nån med mig. Men mamma jobbar ju ganska mkt och pappa är ju inte direkt sånt stort fan av hästar så. jaa man får ju försöka få med sig mamma men det blir ju mörkt så fort nu. Inte så kul. :(     
Men godnatt! juste jag gjorde ett inlägg i skolan på mobilen men sen så skulle jag lägga till en bild så funkade inte det! det var tvungen att ladda hela tiden sen så ville bilden inte komma fram så! Godnatt! :D
 
 
 

inte hästrelaterat men what ever? ;)

har precis bakat muffins! choklad muffins!! mums! :D jag får hoppas att dom vart goda för att jag har inte hunnit smaka eftersom att jag nyss tog ut dom! jag har även redigerat några bilder! men ni får ingen nu eftersom att jag bloggar från mobilen! men. ni kan få en oredigerad bild på mina muffins! ;) hörs sen! :)



Mockat!

Nu har jag nästan precis fixat klart allt i stallet! Jag har bara tränat på glosorna efter! Hiho! ;) Men min syrra var oxå med. Hon mockade åt Lizzy och Pyret. Jag fixade havre till Lizzy och Lysingur, sen så fixade jag deras betfor oxå! :) Men nu så är jag klar iallafall! Varför ska det vara sånt himla dåligt väder idag för?! Det bara regnar och regnar hela tiden. :( Jag vill ju ha fint väder för då så skulle jag kanske kört lite frihetsdressyr med Lysingur i hagen hade jag tänkt. menmen! Jag får väll göra det nån annan dag! Vi hörs sen! :)
 
 Oredigerad bild! Jag brukar faktiskt inte redigera bilder så ofta men jag kanske ska ta mig lite tid och redigera några bilder nu? Vi får se! :D

tagit in hästarna!

nu har vi vart ute och tagit in hästarna! jag gosade lite snabbt med lysingur! men det började ju regna idag så då gick jag och min syrra och tog på alla hästarna täcken! sen så regnade det pyttelite när vi var klara med dom så då körde vi lite frihets dressyr i hagen med lysingur! han var jätte duktig och jätte gosig! min lilla älskling! :love: btw ikväll så är det ju FINAL i ung och bortskämd!!!! det ska jag titta på! :) älskar det programet!! :D nu så säger jag godnatt till er eftersom att jag kommer inte orka att blogga sen i kväll så godnatt! <3


Cool? Fuck cool. A'm awesome! ;)

Okej. nu så ska jag försöka fixa klart min presentation! från mobilen så ja vi får se hur det går! ;) men vi har en chinchilla oxå som jag inte har bild på men han är väldigt gammal! han fuller år på julafton! mina föreldra köpte honom innan jag föddes! han heter Micke! :love: jag tror att det var alla djur vi har! ;) men vi har haft ännu fler djur förut! men jag går på gitarr varje tisdag och sen när lysingur har blivit lite mer van med ridhus och att träffa andra hästar och lärt sig lite mer så ska jag väll börja köra lite markarbetes träningar! :) jag tror att det var allt! om jag kommer på något annat så skriver jag det lite senare! :D
hörs sen! :*


bloggar från mobilen! :D

jag kan inte fortsätt med presentationen just nu eftersom att jag bloggar från mobilen! men jag ska försöka göra klart det så snart som möjligt! :D
hörs sen!! :)

Välkomna! :D

Hej! Nu ska jag berätta lite om mig själv i mitt första inlägg på den här bloggen! :) Jag heter ju Linnéa och är 12 år. Jag fyller år den 14 April. Mina intressen är djur, spela gitarr ocg vara med kompisar. Jag har ganska många intressen men på den här bloggen kommer ni mest få se min och Lysingurs framtid! Lysingur är då en av mina två guldklimpar här i livet! Min andra guldklimp är min hund som jag snart ska berätta mer om! Men lysingur är min lilla ponny som är 4 år! Han är en valack. Han är typ 1.34 cm i makhöjd men eftersom att han fortfarande är så ung så kommer han ju att växa några centimeter till! Vi köpte Lysingur i början på oktober -12. Han är en blandnig av Islandshäst och Russ! Han är jätte snäll och han lär sig saker snabbt! :love:
 
Men nu så ska jag berätta om min andra lilla guldklimp! Han är en hund vid namn Billy! Han är 9 år så han är ju ganska gammal! Min lilla gubbe! ;) Jag fick honom i vintras förra året. Vi var tvungna att ta hand om honom. Innan jag fick honom så hade jag gått och tjatat på mamma och pappa att jag ville ha en hund. Men pappa ville inte ha några fler djur hemma eftersom att vi har ganska många! Men sen då vart vi akut tvungna att ta hand om honom. Min mormor kom hem med honom. Det var igentligen meningen att min mormor skulle ta hand om honom men sen så ville jag att vi skulle ta hand om honom. Men om vi skulle ta hand om honom så skulle det vara JAG som gav honom mat, det skulle va JAG som gick ut gick med han varenda dag och det skulle va JAG som tog hand om det mesta med honom! Jag ville ju inget annat än att ta hand om honom så jag gick ju såklart med på det!! Det har jag ju faktiskt klarat! :D Men han är en liten cocker spaniel! (stavning) Så han är ganska bestämd och lite ouppfostrad. ;) Men han blir duktigare och duktigare! Fast man få ju kämpa lite eftersom att han är ganska gammal! :love: 
 
Sen så har ju min syrra oxå en egen häst! Hon heter Lizzy och är en blandning! Jag vet inte så mkt om henne om jag ska vara helt ärlig. ;) Men jag vet att hon är en D-ponny! Lysingur är då en C-ponny! :) :love:
 
 
Sen så har vi en liten shettlandsponny som heter Lill Pyret! Men vi kallar henne för Pyret! Hon är en söt och lite busig skäck! (stavning) Hon är väldigt snäll och älskar att bli ompysslad! :) :love:
 
 
Sen så har vi en till hund som heter Alva! Hon är en Golden Retriver! (stavning) Hon är 6 år tror jag! ;) Hon är en vit och jätte snäll hund! Hon älskar barn! :) :love:
 
 
Sen så har vi en katt som heter Mysan! Hon är en Perser! (stavning) Hon är svart och vit. Hon älskar att gosa med folk och hon är jätte snäll! :) :love:
 
 
Sen så har vi våran andra katt Skattson! Vi hittade honom som en vildkatt. Han hade fötts på vår loge. Hans mamma är våran grannes katt och hon är jätte snäll och tam! Så vi fick tillslut in honom i vårt stall. Sen efter några dagar så slutade det med att jag min mamma och min syrra kunde bära honom. Nu är han hur tam och snäll som helst mot mig och min mamma och min syrra! Men han tycker att det är lite läskigt med andra personenr som han inte vet vilka dom är. Men barn brukar han inte vara så rädd för! Han är bara 1 år! :) :love:
 
 
Sen så har vi några fler djur men jag har inte tid att fortsätta skriva just nu. Men fortsättning följer! :D