Sent

Hej! Idag kommer jag rida ganska sent för att hästarna ska flyttas till mormor idag eftersom att vi åker bort imorrn. Mamma går med Pyret sammtidigt då. Jag kom hem för en liten stund sedan. Sitter just nu och äter. Jag ska vänta på att mamma och Mathilda ska komma hem. Sen så ska jag göra sista läxan. Ska bli skönt med lov! En dag kvar bara, kämpa! Imorrn är det ju showtime i skolan oxå som jag berättade om. Nu är dansen klar och den är så bra! Vi har bestämt vilka kläder vi ska ha osv. Jag bloggar kanske mer ikväll .Vi får se om jag hinner. Men bara så ni vet så kommer inte jag blogga någonting imorrn tills på måndag. Jag kanske bloggar på måndagen om jag hinner. Vi hörs!
 
 
 En lite tjurig Skattson! ;)

Every breath that i take is like breathing under water but easy when i call out you're name

Dunkar musik i mina hörlurar! Skönt! Har precis tränat på min läxa tills imorrn. Har en läxa tills på torsdag oxå men den fixar jag imorrn. Mamma red Lysingur idag. Det hade gått jätte bra. Förutom att han hade testat henne en gång oxå. I skolan så tränade jag och några till på showtime dansen. Vi har showtime en gång varje år och då får vem som helst uppträda om man vill. Det är alltid klass 6 som har hand om det så då är det jag och några till som kommer på dansen. Man gör alltid en dans som kallas ¨showtime dansen¨ Det är bara 6:orna som får dansa till den. Den blir as bra! Haha! Men jag är faktiskt ganska nöjd med den. Vi har lite kvar att komma på och sen så ska vi bestämma vad vi ska ha för kläder på oss oxå. Men det blir bra! På torsdag är det ju sista dagen i skolan. Påsklov sen. Skönt! Familjen annorlunda idag igen. Det är det idag oxå bara för att det är sista avsnittet för den här säsongen. Synd. Men vi hörs sen!
 
 
 En vecka sen du lämnade mig idag... :'( <3

Ny vecka. Nya tag.

Usch! Den senaste tiden har inte vart så rolig direkt. Men jag ska börja blogga nu iaf. Vi får se hur uppdaten blir. Kanske inte den bästa men jag ska försöka att gör så bra jag kan. Men nu ska jag berätta varför jag tog en bloggpaus. Det är såhär att Billy kissade inne ibland och det var nästan värrre nu när han kom tillbaka efter julen. Jag, mamma och mormor förstod att han inte var helt frisk för att en frisk hund ska inte springa och kissa inomhus. Om den inte är ouppfostrad då. Så förra veckan så ringde mormor till veterinären och då fick hon en tid i tisdags klockan 3. Jag slutade halv 3 och sen så hade jag gitarr och sen så skulle jag och mamma köpa 2 par ridbyxor åt mig. När vi hade köpt dom så sa mamma: hur tror du att Billy mår? Då sa jag: Han mår jätte dåligt och han måste avlivas. Det var det jag trodde. Billy hade prostata cancer (stavning) han hade även blåsljud på hjärtat. Vi trodde att han var typ 8 år men det visade sig att ahn skulle bli 11 år iår. Man kunde inte operera honom eftersom att han var så gammal. Det fanns lixom ingenting att göra. så det bästa för honom var att vi avlivade honom. Så det gjorde dom. Mamma berättade det i bilen. Jag vart helt krossade. Jag grät och jag grät och jag grät. När vi kom hem så sprang jag in och då bara kastade jag av mig ytterkäderna och bara sprang in på toan. Jag mådde jätte dåligt. Verkligen. Usch! Det var inte kul. Det vart hur jobbigt som helst. Jag mår bättre nu men jag är fortfarande jätte ledsen. 
 

Idag red jag Nixon och Mathilda red Lysingur, Det är verkligen jätte kul att rida Nixon eftersom att han är jätte pigg! Haha! Idag när jag gick till skolan så hade jag converse och min nya skinnjacka som jag fick av mamma och pappa i fredags. Älskar er! ♥ Det var så skönt! Vadå vårkänslor?! 
 
 Älskar dig och jag vet att du har det bra där uppe! ♥♥♥

.

jag tar en bloggpaus nu. jag vet inte hur länge men det har hänt en sak. jag berättar när jag börjar blogga igen

Skola imorrn

Idag så red jag Lysingur. Det gick jätte bra förutom att han har börjat testa mig lite. När man travar elr galloperar så försöker han dra ut på gärdet. Stavas det så? Om det inte gör det så hoppas jag att ni förstår vad jag menar. ;) Imorrn är det ju måndag igen och då är det skola. Inte så kul menmen. Jag har städat på mitt rum idag oxå. Det behövdes! Men jag städade inte så mkt. Men nu ska jag sätta mig och titta på ¨mästarnas mästare¨. Hoppas på att Mathilda ska bjuda på lite kladdkaka sen oxå. Thihi! ;) Men jag ska gå och lägga mig ganska tidigt ikväll så jag är pigg imorrn. Godnatt!
 Min babe! ;*
 
 

I dont care what you do. I will always love you.

Hej! Har precis ätit jätte god mat. Just nu väntar jag på mamma så att vi ska titta på en grejj på datorn. Ikväll blire mys vi teven med mamma och pappa. Idag red jag ju Lysingur men den turen tänker jag inte ens skriva om. Den var inte så himla dålig men den var inte bra heller. Men jaja. Vi får se vart jag rider imorrn.
 
 
Thihihihihihih det är sååååå jag! ;)

halloj

sitter i bilen och ska åka till farmor och farfar med pappa. idag red jag men det passet kan vi bara dra ett sträck över. inte ett så bra ridpass direkt.. men vi hörs sen!

Ridit Nixon och Lysingur

Jag och Mathilda red ut tsm idag. Vi red inte så jätte långt men det gick bra. Efter lite mer än halva vägen så hoppade vi av och så bytte vi häst. Haha! ;) Men det gick bra. Nixon är väldigt pigg men det var roligt! Lysingur var oxå jätte duktig. Vi tog det ganska lungt idag. Men nationella i skolan tror jag gick ganska bra. Det kändes bra iaf. Imorrn så ska jag rida ut lite längre på Lysingur. Men nu ska jag läsa lite bloggar osv. Sen blir det tv mys med familjen. 
 
 Åhhh, saknar sommaren! :')

on tha busssss

godmorgon! just nu sitter jag på bussen. fredag idag. skönt. går till kl 1. men innan jag slutar så har jag 2 nationella att göra. hoppas att det går bra. men efter det så åker jag med pappa hem. äter sen går jag och Mathilda ut till stallet och fixar allting där. jag ska rida Lysingur idag oxå. jag vet inte riktigt vart jag ska rida idag. men sen så ska jag försöka att hinna åka med pappa in till stan igen för jag behöver en ny maskara. min har lixom gått sönder? haha, men aa! :) ha en bra fredag! :D

Varmt eller kallt, vått eller torrt i alla väder vi lever för sport.

Tja tja bloggen! ;) Idag är det torsdag. Gick till halv 3. När jag kom hem så åt jag lite snabbt sen så bytte jag om och så gick jag och Mathilda ut i stallet. Vi tog in våran (thihihi) Nixon från hagen. Sen fixade vi honom och så hoppade Mathilda upp och jag tog Billy sen så gick vi iväg. Jag vände efter ett tag men då red Mathilda vidare. Mötte även 2 damer (gud vad fult ordet damer låter) och red. En av dom tyckte att jag hade en jätte fin hund, hihi! Men sen så mockade vi och grejjade ute i stallet. Skolan rullade väll på. Imorrn är det 2 till nationella. Yippi! NOT! Nej men vi får hoppas att det går bra. Jag ska snart äta mat och sen så ska jag baka men sen så ska jag hoppa in i duschen. Det ska bli skönt. Men vi hörs imorrn! 
 
 Här är den jätte fina hunden! ;) 
 

Hej

Onsdag idag och jag har gjort 2 nationella i matte i skolan idag. det blir 2 till på Fredag. Idag fixade mamma stallet och hon red även Lysingur. Han hade vart jätte duktig. Dom fick en blåboll att leka med i hagen idag oxå. Lysingur älskar verkligen den, haha! Idag hade jag utvecklingssamtal oxå. Det gick bra. Min nuvarande lärare trodde att jag skulle klara mig bra när jag byter skola och börjar i 7:an. Jag längtar faktiskt jätte mkt tills dess. Då får vi även en varsinn iPad. Vi får det istället för en egen dator. Men imorrn så behöver jag inte fixa stallet själv för då kan Mtahilda hjälpa mig oxå. Hon hade ingen konfirmation imorrn så då hjälper hon mig. Men vi hörs imorrn!
 
 
 Saknar! ♥

Förlåt för världens sämsta uppdatering

Men jag har inte hunnit sen den gången jag försökte skriva fast jag hade så ont i huvudet och allting så gick jag och la mig direkt efter det. Typ kl 8. Men jag var med Ellen igår och då fixade vi stallet själva bara för att Mathilda inte skulle hinna hjälpa mig men sen så red ellen på Lysingur oxå. Det gick jätte bra fast han testade henne lite grann men annars så var han duktig. Idag har inte jag ridit eftersom att mamma var ledig och fixade stallet och allting. Jag vet inte om mamma red honom idag.. Imorrn rider nog hon iaf. Idag hade jag ju gitarr det gick bra. Imorrn slutar jag 1 och då åker jag hem sen har jag utvecklingssamtal. Sen så har jag även nationella prov imorrn. 2 st i matte. Sen jag har 2 till på fredag i matte dom med. Vi får hoppas att det går bra. Sen så har vi precis köpt Nixon här oxå. Vi hade vet. besiktning för ett tag sen men han gick igenom och han var jätte duktig. Så nu har min syrra en egen häst igen! Men vi hörs sen!
 
 

Jag försöker!

Jag har ont i hela huvudet och i näsan och i ögonen men jag försöker att blogga iaf.
 

Igår så red jag Lysingur. Han var jätte duktig fast lite typ ¨stissig¨. Vi red en ny väg och vi såg massor med andra hästar så. Men han var jätte duktig. I stallet så stog han lös hela tiden! Då berömde jag honom jätte mkt. Idag så vaknade jag och hade jätte ont i huvudet och ögonen och i näsan. Så då var mamma och Mathilda snälla och fixade stallet och longerade Lysingur. Han var jätte duktig då med.
Asså sorry men jag orkar verkligen inte blogga nå mer nu och inte skriva nå mer detaljerat. Men vi hörs imorrn!
 

bloggar imorrn

jag har seriöst inte hunnit blogga någonting. jag har inte ens suttit vid datorn. vi hörs imorrn! juste, grattis Robin! <3 :*

mobilbloggning

sitter i soffan nu och tittar på tv med familjen. har inte suttit vid datorn någonting idag och det kommer jag inte göra heller. men jag red iaf idag. han var ganska pigg, hihi! men det var kul! fixade det mesta i stallet oxå. det som jag inte gjorde, gjorde Mathilda. men det var första gången vi mötte hästar ensama bara jag och Lysingur. men vi hörs imorrn. godnatt!

godmorgon

just nu så sitter jag på bussen. solen skiner! skönt! premiär använder mina converse för detta år oxå. det känns skönt! mamma sa att det skulle bli jätte kallt att ha dom idag så hon ville inte att jag skulle ha dom men det är inte alls kallt! bushumör idag, thihihihiihih! haha, nej men jag älskar dig mamma men ibland kan du ha fel! ;) idag slutar jag ju 1 och då sticker jag till pappas jobb så åker jag med honom hem. men jag bloggar mer sen. ha en bra dag!


Fullt upp

Asså jag har fullt upp hela tiden nu känns det som. Igår så fixade jag bara stallet jag hann tyvärr inte rida.. Igår hade jag ju hela stallet själv bara för att Mathilda skulle på nån grej med hennes klass. Idag hade jag ju oxå stallet själv för det har jag ju alltid på torsdagar. Idag hann jag inte heller rida men imorrn ska jag rida. Imorrn får jag även hjälp med stallet. Det är ju snällt... Idag var typ världens bästa dag i skolan. Vi hade grymt kul! Imorrn slutar jag ju kl 1 eftersom att dte är fredag. Skönt! Nu ska jag gå och duscha men sen så ska jag göra mig iordning och fixa nån macka osv och sen så ska jag lägga mig i min säng med mackan och de och bara mysa och titta på tv. Det ska bli skönt. Att äntligen få slappna av lite! Jag har haft ganska mkt läxor den här veckan det är däför uppdateringen inte har vart den bästa. Nästa vecka är det dags för nationella prov igen.. Matte. Men det ska jag väll klara hoppas jag! Men vi hörs imorrn! 
 
 

sorry

har inte hunnit blogga något nu för jag har haft fullt upp med stall och läxor och allting. nu ska jag sova så att jag är pigg tills imorrn. jag bloggar om det som jag har gjort idag imorrn. godnatt! :* bloggar från mobilen så det blir ingen bild... :(

bloggar från mobilen

idag måste jag fixa stallet själv bara för att Mathilda skulle på nån grej i skolan.. så jag bloggar mer när jag är klar.

Godnatt!

Godnatt alla läsare! Vi hörs imorrn! :*
 
 
 

Förlåt

Förlåt för super dålig uppdatering. Men jag har typ inte suttit vid datorn någonting. Jag hinner nästan inte det. Jag har stallet och jag måste rida Lysingur och jag har läxor osv. Menmen! Idag så hade mamma stallet. Men Mathilda gjorde det med hjälp av Pyrets ena medryttare. Hon var här idag. Åh, Pyret uppskattar det verkligen. Hon är så glad när hon ser att sadeln kommer fram osv. Sen älskar hon ju att blir ompysslad. Men det är jätte bra att dom kommer och rider Pyret för hon är ju lite tjock sådär! ;) Haha! Imorrn tror jag att jag måste fixa stallet själv för Mathilda hade nån grej i skolan så vi får se. Jag tror att jag ska rida imorrn oxå. Vi får se vad jag hinner. Men vi hörs imorrn! 
 

trööööött

jag är ganska trött och så har det vart full fart nu så jag bloggar lite från mobilen nu. men idag så var jag ju i skolan första dagen efter lovet. jobbiiiiigt. menmen. sen så var jag och Mathilda ute i stallet och fixade. Lysingur fick vila idag. men sen så gick vi med hundarna och sen så sjöng vi lite sing star och så gjorde jag en läxa och lite så. imorrn är det gitarr. så det blir inget stall för mig då. men nu ska jag fortsätta att titta på familjen annorlunda. hörs imorrn!

Ändrade planer

Ebba och Ellen kom igår då gick jag och Ebba med hundarna medans Ellen red Pyret och Mathilda red Lysingur. Sen så åkte jag med Ebba och Ellen hem för jag skulle ju sova där. Då spelade jag och Ebba lite spel sen så ville Ellen oxå vara med så då fick hon det. Men sen så började Ebba få ont i huvudet och sen så mådde hon illa osv så jag fick åka hem, tyvärr. :( Men då får vi ta det nån annan gång istället. Söndag idag. Vasaloppet på tv. Hela min familj tittar på det. Jag själv tycker kanske inte att det är så kul.. Jag vet inte om jag ska rida Lysingur idag elr inte. Jag ska ska fråga mamma om jag får vara medemd nån annan kompis idag för jag är så extremt uttråkad just nu. Det var jag igår med när jag fick åka hem. Just nu så sitter jag och väntar på att vi ska fika. Sitter i morgonrock för jag har så tråkigt så jag känner inte för att byta om. Men aja. Jag får försöka att rycka upp mig. Men nu ska jag gå. Hejdå!
 

godmorgon

jag sitter just nu och äter frukost. jag ska snart gå och göra mig iordning och börja packa och bädda sängen osv. medans Mathilda rider med Ellen så ska jag och Ebba gå ut och gå en sväng med hundarna. sen hänger jag med dom in till stan och sover där inatt. men nu måste jag gå. vi får se om vi hörs nått mer idag!

Ebba tomorrow

hej! jag har inte hunnit blogga någonting idag för jag är ute och grejjar i stallet osv. just nu så tittar jag på tv. bloggar från mobilen. idag så red jag Lysingur. han var jätte duktig. det blåste och då så gnisslade det i en lada som vi red förbi men han tittade bara lite. han brydde sig inte så mkt. annars så har jag hoppat studsmatta och så har jag städat transporten med Mathilda. kört lite helikopter har jag oxå gjort. imorrn blir det inte så mkt bloggning. jag ska upp ganska tidigt och ta ut hästarna med Mathilda sen så kommer Ebba och Ellen ut och då ska Ellen rida Pyret. sen så åker jag med dom och för då ska jag sova hos dom med Ebba. det ska bli jätte roligt! Mathilda rider Lysingur med Ellen och Pyret. imorrn ska jag packa osv innan jag åker så Mathilda fixar stallet. men vi får se om jag hinner blogga något imorrn. men vi hörs sen. ha det bra! bildlöst inlägg för jag bloggar från mobilen så jag har inga bra bilder, sorry...