Every step that i take is like miles from where i wanna be

Skolan gick väll ganska bra. Lektionerna gick lite halv segt men det var okej. Rasterna älskade jag! <3 Tillbringade rasterna med dom personerna som jag tycker om. Ellen, Elias, Philip, Joakim osv. 
 
Så himla skönt att dt börjar bli varmt.
 
Idag så hade jag svarta leggings, svarta skorts (svaning) , Svart, vit och rosa randig tröja, skinnjacka, svarta och vita solglasögon och lila converse. 
 
Just nu så lyssnar jag på grymt bra musik. Eric Saade, Justin Bieber, Taylor Swift osv. 
 
Idag så skulle jag egentligen få hjälp med stallet men nej. Mathilda hade visst inte förväntat sig att hon skulle hjälpa till även om hon inte hade konfirmation.
 
Imorrn är det nationella i engelska igen. Peppa! Vi får hoppas att det går bra.
 
Ikväll så ska jag bara ta det lugnt och ta hand om Vappie. Jag ska hjälpa Mathilda att packa oxå. Hon ska på konfa läger i helgen. Hon vet inte riktigt vilka kläder hon ska ha med sig. Då kommer ju såklart klädproffset och hjälper till! Jaaaaag! ;)
 
Kan det inte bara bli tisdag?! Då är det ju sista april och då så ska jag ut och åka denna snygga bil! 
↓                ↓                   ↓                   ↓                    ↓                    ↓                     ↓                    ↓
 
 
 

Coming home

Åhhhh! Coming home finns äntligen på youtube! :D :D <3 <3
 
Just nu så bara sitter jag och chillar. Sen så ska jag väll typ chilla. Haha! Nej men jag ska ta hand om Vappie sen så funderar jag även på att sätta på en film. Fast först så måste jag fixa mina kläder. 
 
Jag sitter även och sörjer mig själv för att jag sitter hemma i soffan och inte i globen i stockholm. :'( Men då får jag tänka att det faktiskt bara är 2 veckor exakt tills jag får se One Direction! OMG längtaaaar! :D 
 
Men jag har egentligen inget att skriva om. Men vi hörs!
 

hemma

Kom nyss hem. Sitter och äter just nu. Idag så ska jag ta hand om Vappie och bara ta det lugnt. Alla hästarna fick nya skor idag så nu är hovarna fina! Mamma tog stallet idag. Men vi hörs sen! Gjorde bara ett snabbinlägg nu.
 
 

Hej

Jag tänker inte ens säga förlåt för att jag inte har bloggat för jag får ju ändå ingen respons av er. 
 

Men idag var jag i skolan. Inte världens bästa skoldag precis... Den sög rent ut sag för Ellen var sjuk oxå. Men imorrn är det nationella i engelska. Hoppas att det går bra.
 
Idag så red jag Lysingur i paddocken och då så hängde Mathilda och Nixon med. Jag tränade lite på min sitts och så tränade vi Lysingur på att gå i en paddock. Vi sprang över lite bommar oxå. Han vart jätte busig. Sen på vägen hem så galopperade jag över 2 långa vattengropar. Då vart Lysingur jätte busig och drog på lite extra. Han älskade verkligen att få komma ut och köra träning blandat med bus! <3 
 
 
Imorrn så har jag gitarr oxå. Sen efter det så vet jag inte vad jag ska göra. Kanske chilla. Busa med Vappie. Jag vet inte riktigt. 
 
Nu ska jag titta lite mer på datorn sen så ska jag bara ta det lungt. 
 
Vappie mår bra. Just nu så sover hon. Men hon var huuuuur busig som helst. Så mamma tg ut henne och busade med henne ute medans jag tränade gitarr. 
 
 
OOOOOMMMMGGGGG BIEBER ÄR I SVERIGE!!!!! JAG ÄR SÅ GRYMT AVUNDSJUK PÅ DOM SOM FÅR SE HONOM!!! :'( :'( :'( :'( <3 <3 <3 

Nej men tjenare!

Skolan gick snabbt idag. Skönt! Vi hade svenska, musik, engelska och sen idrott. Vi slutade ju kl 1. 
 
När jag kom hem så käkade jag och väntade på att Mathilda skulle komma hem. Sen drog vi ut till stallet.
 
Jag red Lysingur en kortis bara för att Mathilda har träning idag så jag hann inte så mkt. Men då hade dom lagt över träd över stigen så det var bara att vända och rida hem igen. Men han var duktig även om det blåser så mkt. 
 
Det är så skönt att snön smälter! Yeeeees! :D 
 
Har precis gjort en läxa. Så nu har jag bara 1 kvar. Men den ska jag fixa senare ikväll bara för att det är en bok som jag måste läsa så det gör jag när jag ska gå och lägga mig.
 
Kjell tog han dom Vappie idag igen. Tackar! :) Han tycker verkligen om Vappie. Hon hade skött sig bra! 
 
Lyssnar på min bejjb nu! Eric!! <3 <3 <3 Åhhh! Jag tror att han ska ha en turné i sommar och då MÅSTE jag på den!!!! PUNKT SLUT. Mamma detta behöver inte ens diskuteras! Älskar dig! <3 :* 
 
Imorrn så fyller systeryster år. Gissa vem som inte har hunnit köpa en present till henne. JAAAAG. Men hon gav inte mig nån. Hon gick till pappa och gav honom 1 krona och sa: ¨Här får du pengar som du skulle ha för vi köpte Vappie.¨ .__. 
 
Men det kanske inte blir så bra bloggning imorrn bara så ni veeeeet!
 
 
 Love yaaaa! <3
 Det är sant älskling Justin! <3 

Hejsan svejsan!

Jag har inte hunnit blogga något, sorry!
 
Men jag red Lysingur igår. Han var pigg. Men det gick bra. Bästa! <3 Jag mockade oxå osv. Mathilda var med i stallet igår oxå. 
 
 
Mamma tog stallet idag eftersom att hon var ledig. Jag vet inte om hoon har ridit idag. 
 
Just nu så är jag tjurig bara för att jag glömde läxan i skolan så jag fick bilder på läxan från Ellen. Om jag hade haft boken så hade jag kunnat åka med mamma och Mathilda till Svante träningen. Jag ville så gärna med!!!! Men men!
 
Har nyss tränat på läxan. Just nu så sitter jag och lyssnar på Macklemore. 
 
Inte så långt inlägg men jag har inget att blogga om eftersom att mamma tog stallet idag. Men det hade gått bra med Vappie idag iaf. <3
 
 Jag vet att det är en dålig bild men det är så när man har repor över kameran på mobilen! 

Grattis till mig sjäääälv!

Idag så kommer ju Ellen och vi ska ha grymt kul! Vi ska gosa med Vappie och fika osv. Just nu så håller jag på att göra mig iordning. Åhhhhh, jag längtar så mkt tills Ellen kommer!! :D :D <3
 
 

Tröööööött

Hejsan! Min födelsedag idag. Vappie började gnälla typ 04:45 så då kom mamma in och då var det dags att gå ut med henne. Sen så gick vi upp på rummet men vem vill vara där när man är hur pigg som helst och vill leka. Hon tycker inte om att vara uppe. så då fick jag gå ner med henne och hon sprang runt och lekte och grejjade medans jag gick runt halv död. Jag är så trött just nu men jag ska gå in i duschen efter frukosten så då blir jag nog lite piggare. Vappie fick 2 gosedjurs råttor igår. Hon älskar dom. Dom är faktiskt jätte bra att leka med och då håller! Dom går inte sönder direkt som vissa andra gosedjur gör. Tips! Finns på IKEA för ungefär 5kr tror jag. Detta är inte ett tidsinställt inlägg. Det kommer senare. Men vi hörs sen.
 
 

Usch

Jag red ut på Lysingur ed mathilda och Nixon i det här skitvädret. Men det gick bra. Min lilla Vappie måste ju lära sig att gå ut och kissa och inte kissa inne. Hon brukar inte kissa på golvet utan på tidningspapper. Så då åste jag gå ut med henne på gården typ 1 gång/timme. Men nu börjar hon frysa direkt och så bara tar hon upp sina framben mot mina ben och vill att jag ska bära upp henne och gå in. Stackarn! Vi får hoppas att det blir varmare och finare väder imorrn. Min födelsdag då ju. Ellen kommer. Det ska bli grymt kul! Juste! Mamma och pappa är i västerås så då har dom köpt lite leksaker åt Vappie. Do är på väg hem nu så det ska bli kul att se vad dom har köpt åt min lilla prinsessa. Men imorrn så kommer Ellen nån gång på dan typ och sen så kommer släkten runt kl 5. Innan Ellen kommer så ska jag fixa lite olika saker hemma. Sen så ska jag ju fixa mig oxå! ;) Men vi får se om jag hinner blogga imorrn. Men jag ska fixa ett inställt nu tills imorrn. Men vi hörs! 
 
 
 Min prinsessa och min prins! <3

OOOOOOMMMMGGGGGG

Idag när jag kom hem från stan så är mormor och Kjell här. När jag kommer in så säger mamma att mormor och Kjell kommer och grattar mig idag för att på söndag så skulle inte dom kunna komma. Men då går mamma in och hämtar dom och när hon kommer tillbaka så håller hon i en HUND!!!!!! En liten valp! Hon heter Vappie. Hon är bara 2 månader. Så nu måste jag hålla koll på henne osv. Jag måste lära henne saker. Hon är jätte snäll och nyfiken. Här får ni en bild på min prinsessa! <3
 
 

Vart ligger landet där man böjer bananerna?

Det vart ett ganska långt inlägg igår. Det var faktiskt kul att bara låta fingrarna få skriva av sig lite!
 
Idag så hade vi 3 st nationella i skolan. Det gick väll ganska bra hoppas jag. Fast det var lite jobbigt att ha 3 viktiga prov på 1 dag. 
 
Lunchrasten ägde sönder. Bästa rasten på hela året. Först så gick jag och Ellen runt lite. När vi kom till fotbollsplanen så satte jag på musik. Jag började springa runt och dansa och sjunga osv. Haha! ;) Sen när vi gick därifrån så kom Berfin. Då chillade vi runt lite. Snackade med Thomas och bara skrattade. Sen så satte vi oss på marken och solade. Sooooooft! ;) Vi var lite konstiga den rasten, haha! Sen så tog Thomas mina solbrillor och lekte fjortis. Thomas är en snubbe som är en typ hjälplärare elr nått. Han är as rolig! 
 
 
När jag kom hem så käkade jag lite sen så bar det ut till stallet. Mockade och fixade mat osv. Stallet själv idag ju. 

Har chattat med Ellen och hon kommer ungefär vid 12 på söndag. Fett nice att vi ska va själva hemma på min födelsedag! Duschade direkt efter det och nu sitter jag här. Kvällen består av att typ äta mackor och dricka något gott och titta på tonårsbossen. Älskaaaar det programet! Haha! ;) Juste jag ska ju sitta och hoppas på att jag får en hund på min födelsedag nu! Mamma och pappa!! <3 <3 
 
Åh, nu hörde jag att pappa startade Fire Birden!! Åhhh! Jga längtar så mkt tills sista april. Då kommer vi åka FIRE BIRD! YES! Jag har längtat så mkt tills det skulle bli lite varmare ute så vi kan åka Fire Bird! 
 
 

Trååååk

Har ingen lust att blogga här egentligen men jag gör det ändå. 
 
Idag så var jag ju i skolan. Det gick väll bra. Jag ska inte klaga. Ellen och jag var sååå coola idag. Men det är vi ju alltid! ;) Det är alltid lika kul att vara med min bästis! <3 
 
Sen kom jag hem och då så åt jag sen så red jag. Jag red barbacka. Mamma gick med Alva samtidigt så jag fick lite sällskap. Det var en liten lugn tur. Det var han värd! <3 Han var jätte duktig. Mamma tog lite bilder på oss. Dom kommer upp på bloggen om jag får in dom i datorn nån dag och om man kan ladda upp bilder på bloggen. Blogg.se suger verkligen. Jag veta att jag är så snäll mot blogg.se nu men seriöst. Man ska ju kunna ladda upp bilder!! 
 
Har bytt väska nu som jag ska ha i skolan. Jag har bytt till en vit för det är mer sommrigt än svart. Efter det så städade jag hela mitt rum. Förutom att damsuga då för det ska jag göra på fredag. Ni skulle bara sett hur mkt damm det var på mitt sminkbord... Fyfy! Men nu är allt borta iaf.
 
Har även fixat 2 små typ hyllor där jag har Eric Saade filmen och 3 skivor. Jag har en till skiva men den ligger ute i bilen så jag måste ta in den. Jag ska köpa 2 till skivor så fort jag får pengar. Juste jag la ju mitt Saade armband där oxå. Funderar på om jag ska hänga min Saade mössa där oxå. Tror att jag ska göra det. Min älskling! <3 Min Saade handduk (asså en sån här stor som man har när man har duschat) måste ju hänga i badrummet, tyvärr. Det är rea på hans hemsida just nu så jag hoppas att det fortsätter typ 1 vecka till för jag vill verkligen ha saker där och då får jag säkert pengar på min födelsedag. Jag brukar alltid få det. 
 
Här sitter jag nyduschad. Mysigt. Lyssnar på Eric Saade-Without You i'm nothing. Sååå bra!!! <3 <3 Älskar honom och hans musik. <3
Jag funderar även på att börja spara pengar så att jag kan gå backstage på hans turné som han ska ha i sommar. Herregud. Jag skulle börja gråta om jag såg honom. Seriöst. När han började sjunga på Pop Explosion så började jag gråta. Asså inte så att det märktes elr hördes för det kunde jag ju inte göra men det kom en liten tår då och då. Det var den bästa dagen i hela mitt liv. Herregud! Snart 1 år sen jag var på Pop Explosion. 19 April. Jag älskar honom så OTROLIGT mkt! <3 <3 
 
 Pop Explosion! <3
 
 Pop Explosion. <3
 
 
 

Jag saknar dig ♥

Jag saknar att få säga ditt namn.
 
Jag saknar att få gå ut och gå med dig.
 
Jag saknar att få klappa dig.
 
Jag saknar att få somna vid din sida varje kväll.
 
Jag saknar att få se dig.
 
Jag saknar att få röra dig.
 
Jag saknar att få busa med dig.
 
Jag saknar att få gör allt tillsammans med dig.
 

Du har satt spår i mitt hjärta. Jag kommer aldrig glömma dig. Jag kommer aldrig glömma allt vi har gjort tillsammans. Jag saknar dig. Jag saknar dig så mycket. Du hade en plats i mitt hjärta, du har en plats i mitt hjärta och du kommer alltid att ha den platsen. ♥♥♥
 
♥ Billy jag älskar dig så mycket! ♥
 
 
 
 
 
♥♥♥♥♥♥♥
 
 
 
 

Förlåt

Jga har inte hunnit blogga eftersom att vi har en tjej här. Ni vet hon som jag berättade om förut. Men iallafall. Jag var på tävling igår. Det var Mathildas första reg. L:C med Nixon. Felfria. Han var jätte duktig. Han var jätet pigg, haha! Mathilda var helt slut när dom hade hoppat klart för att hon fick ta tag i Nixon hela tiden eftersom att han var så pigg. ;) Igår fick Lysingur vila eftersom att vi var på tävling. Idag så red jag Lysingur. Han var jätte duktig. Jag lät honom springa hur snabbt han ville i gallopen. Sen så smackade jag på honom i gallopen oxå och då så vart han jätte busig och började kasta med huvudet och tyckte att det var jätte roligt. Imorrn så är det skola igen. Ska bli kul men ändå inte. Ska bli så grymt kul att träffa Ellen igen. Asså att jag kan börja sakna henne så här mkt på 1 vecka det är otroligt. Bara för att hon är bäst. Man kan inte ha en bättre kompis än Ellen. Jag längtar så mkt tills om en vecka. MIN FÖDELSEDAG!!! OMG!! Då ska jag och Ellen vara ensama hemma hos mig och bara ha kul och va helt galna. Haha, det är sååååå jag och Ellen. Så fort vi är ensama så får vi typ nått ryck och blir helt galna! ;) Vi kommer iallafall ha grymt kul! :D :D <3 <3 :* :* Åhhhhh, jag läääääängtar så gryyyyyymt mkt!!!!
 

Tonårsbossen

Tittar på tonårsbossen nu. Fett bra ju! Men jag har nyss kommit hem. Jag hängde med mamma, pappa och Mathilda till Mathildas träning. Det gick jätte bra. idag red Mathilda Lysingur eftersom att jag inte hann. Det hade gått jätte bra förutom att han hade testat henne en gång. Han har kommit in i nån testar period nu. Trotsåldern! ;) Men det var jätte kul att vara med Ebba idag. Vi gick på stan ett litet tag och köpte glass osv. Sen så gick vi hem till henne och tittade på never say never sen så spelade vi the Sims och sen så åkte jag hem. Vi hade grymt kul. Men vi hörs imorrn!
 
 
 Babeeee! 
(det funkar fortfarande inte att lägga upp bilder?????) Blogg.se suger.. -.-

Tja blöggäääännnnn

Oseriös rubrik men whatäääveer?! Men idag så red jag Lysingur. Han var ganska pigg men det var roligt och han skötte sig perfekt. Idag så har jag vart ute mkt eftersom att det är så fint väder ute nu för tiden. Jag har hoppat studsmatta osv. Jag och syrran tog ut hästarna imorse. Det gick jätte bra. Sen så gick vi in och satte oss i soffan och åt frukost och bara chillade. Har precis duschat. Nu sitter jag framför tv:en och myser med Mysan. 
 

Vet ni vem som fyller år inte den här veckan men nästa vecka på söndag? JO JAAAAAG!!! Grattis i förskott till mig! ;) Haha! Nej men det ska bli grymt kul! Jag önskar mig en hund av mamma och pappa. Inte för att jag tror att jag kommer få det men man kan ju alltid försöka. ;) Mathilda har tävling den dag. Jag var snäll och sa att hon fick tävla på min födelsedag. Så då ska Ellen komma hit. <3 :* Löve yaaa! Imorrn ska jag vara med Ebba oxå. Jag åker dit typ halv 1. Ska bli kul! <3
 
 
 Första gången jag red barbacka på Lysingur! <3
 
 

Hejsan svejsan!

Nu är jag hemma igen. Elr jag kom hem igår men då hann jag inte blogga. Men det har vart jätte kul. Vi åt massa godis och god mat och åkte skidor och var ute mkt. Det var ju jätte fint väder. Alltid lika kul att träffa kusinerna. Just nu så sitter jag och tittar på tv. Har precis duschat. Igår så red vi hem hästarna när vi kom hem. Idag longerade vi Lysingur. Han var jätte duktig. Nu galloperade han t.o.m och det är bara 3 gången i hela hans liv han longeras! Duktig! Men vi hörs imorrn!
 
 
Det går visst inte att ladda upp bilder (?) nu. Jag har ganska många nya bilder men jag får lägga upp dom sen!