Grattis på namnsdagen!

Grattis världens bästa Ellen på namnsdagen! Älskar dig! <3 :*
 

Grattis världens bästa mamma på namnsdagen! Älskar dig! <3 
 
 

Do you think about me when you’re all alone?

Idag så var jag och Mathilda hemma själva. Vi fixade stallet och städade huset osv. Jag gick även med Pyret så att hon fick komma ut och röra på sig lite och så myste jag med henne oxå! Imorrn är det fredag. Då ska jag använda min nya väst för första gången. Den är as snygg! Men imorrn så ska jag väll snacka lite med Ebba. Jag ska sova hos henne på lördag. Men jag vet inte riktigt vad jag ska göra imorrn. Jag ska såklart rida och fixa stallet och gå med Billy men annars så vet jag inte riktigt. Jag ska väll flyga med min helikopter. Det gjorde jag idag igen och jag blir bättre och bättre! ;) Men vi hörs imorrn!
 

V-ås

¡Hola! 
 
Idag var vi som sagt i västerås. Jag shoppade ganska mkt. Elr mamma och pappa betalade. Hehe... ;) Mamma och pappa köpte en racesafe väst åt mig, en ridjacka och en radiostyrd helikopter. Han heter Gösta. Men sen så åt vi på Max och var in på klädaffärer osv. Jag tittade på skinnjackor på Gina Tricot men jag hade bara 300 i presentkort där så det vart ingen.Jag får spara! Men Lysingur fick vila idag. Han kanske vilar imorrn igen jag vet inte riktigt. Men på fredag ska jag rida honom igen. Men nu är jag ganska trött eftersom att jag har gått väldigt mkt idag osv. Men vi hörs imorrn!
 
 Nixon! <3

Statistiken ökar

Det är jätte kul att statistiken ökar! Fortsätt så! Men imorrn så taggar jag V-ås med familjen. Idag var jag på bio med mamma och Mathilda. Vi tittade på Sune i Grekland. Den var ganska rolig! Men innan det så red jag Lysingur. Han var jätte duktig som vanligt. I helgen så ska jag rida barbacka. Skönt! Vi får se om han får vila imorrn elr inte. men ikväll ska jag titta på tv osv. Bara ta det lungt. Jag har nyss ätit mat. Men nu ska jag titta på lite bloggar osv. Hörs nån annan gång!
 
 

Kul!

Hej! Nyss så åkte Ebba och Ellen hem. Asså inte den Ellen som ni tror. Det är en annan. Ellen red på Pyret. Ebba var jag mest med. Vi ska ha en sleepover på lovet. Vi får se vilken dag men jag tror att det blir i helgen. Vi får verkligen hoppas att det blir av. Hon är jätte snäll osv! Men igår så fyllde ju pappa år. Vi hade gäster här osv. Åt tårta och tjockade oss. Sen tittade vi på ponny akuten. Mamma red Lysingur. Idag så red jag Lysingur tsm med Mathilda och Nixon. Det gick bra. Jag ska rida honom imorrn oxå. Vi får se om det blir någon barbacka tur på onsdag. Jag skulle vilja det så han får komma ut och sträcka lite på sig utan sadel lixom. Han är så mjuk att rida på. Spc när man rider barbacka. Jag behöver ju träna lite på min balans oxå... Jag gjorde det lite idag. Jag släppte stigbyglarna sista biten. Men imorrn händer inget spc tror jag. Ikväll är det familjen annorlunda. Det ska jag titta på och jag hoppas att ni oxå tittar på det. Jag älskar det programet, verkligen! :D Men nu ska jag titta på lite bloggar och fb osv. Sen ska jag äta. Sen blir det lite mys med godis. 
 

GRATIIIIIIS!

Grattis världens bästa pappa! älskar dig! <3 :D

mobilbloggning

hinner inte sitta vid datorn nu så jag bloggar från mobilen ist. men Billy kom idag. åh gud vad jag har saknat honom! nu är kaoset tillbaka! ;) nej men det är kul att han är hemma igen! <3 mamma red Lysingur idag. jag gick med Pyret och hon mår mkt bättre idag. jag linimentade henne och så masserade jag henne efter vi hade vart ute och gott. pigg häst? jo det kan man säga! hon var hur pigg som helst. men imorrn fyller ju pappa år så vi har haft 3 personer här idag det är därför jag inte har bloggat. jag har inte hunnit. imorrn så kommer jag inte kunna blogga så mkt heller men nått mobilinlägg ska jag fixa. men nu ska jag gå ut och ta in hästarna. ikväll ska jag titta på Melodifestivalen med familjen. då ska jag äta godis och bli jätte tjock. juste. Billy är enorm. han är hur himla tjock som helst!! haha! men nu måste jag gå hoppas att ni får en bra kväll! bildlöst inlägg tyvärr..

OOOOOOOMMMMMMMGGGGGGGGG

BILLY KOMMER IDAG!!!! YES!! ÄNTLIGEN!! JAG HAR SAKNAT HONOM SÅ MKT!!!! JAG KOMMER NÄSTAN BÖRJA GRÅTA NÄR HAN KOMMER!!!!!

If you want it like I want it, then baby let's get it tonight!

Hej! När jag kommer hem så är min syrra ute och går med Pyret för hon inte mår så bra. Hon har lite ont i magen så nu har vi gått med henne. Mamma och syrran är ute och går med henne en liten sväng just nu. Så vi får hoppas att det blir bättre snart. Jag ska banta henne i sommar har jag tänkt. Det var kul på stan med Ellen idag! Men nu är det som sagt LOOOOOOOV! Skönt! Men samma vecka som vi börjar igen har vi nationella igen. Matte den här gången. Kommer ju gå åt skogen. Ser inte fram emot det alls. Men jaja! Idag så kom en häst vid namnet Nixon hem till oss som vi ska ha på prov i 3 veckor. Så vi får hoppas att det går bra med honom så kanske vi köper honom! ;) Det är en connemara (stavning) skimmel. Jätte fin! Men nu ska jag fortsätta att titta på datorn och sen ska jag titta på tv. Jag ska titta på gladiatorerna bara för att lixom. Nej men det finns inget annat bra på tv ju. Sen så ska jag käka godis som jag har köpt idag. Mums! Men vi hörs imorrn! 
 
Känslan när man hör pappa komma ut duschen och lyssnar på -tröjan du hatar- ... ;)
 

I love it when you say "I love you"

Jag är en succer för coola rubriker. Asså dom behöver inte vara så ¨coola¨ Dom ska bara vara som typ den jag har nu elr lixom nån bit ur en låt elr så. Jag älskar att läsa inlägg om inlägget har en (så som jag kallar det) cool rubrik. Rubriken behöver inte passa in med inlägget jag är bara helt kär i inläggt om det har en bra rubrik. Ni kanske tycker att det låter lite konstigt men så är det! ;) 
 
 
 

juste

jag glömde att skriva att nu har jag LOOOOOOOOOOOOOV!

on tha bus

sitter på bussen just och är på väg hem. har handlat godis, käkat på sibylla, handlat en present åt pappa som fylller år på söndag och sen har jag skrattat massor. haha! men det har vart jätte kul med Ellen! bästa! <3 men i skolan så tittade vi på en skit dålig film. apor tog över världen.. -.- men aja. bloggar kanske mer sen! kram!

Smörjde

Men tjenare! Idag så hade ju jag stallet själv som jag har tjatat om hela tiden nu. Haha! ;) Men jag fixade det och sen så kom jag på att pappa kommer hem lite senare än vanligt idag så då passade jag på att smörja Lysingurs sadel. I fredags så smörjde jag ju hans träns och Mathildas läder grimma som hon hade på Lizzy bara för att jag är så snäll! ;) Men det gick bra. Just nu så sitter jag och dunkar musik. Chill torsdag! ;) Men det är jag värd nu tycker jag. Haha, nerå men det är alltid skönt att bra asitta och dunka musik och bara sjunga med lixom. Imorrn är det fredag. Det blir nog inget stall för mig då för jag ska kanske ner på stan med Ellen. Älskar att va med ellen. Hon är as nsäll och bara sprutar ut glädje lixom. Så det kanske inte blir bästa uppdatering. Men jag ska försöka att slänga in nått inlägg från stan. men vi hörs sen!
 

i skolaaaaaaaan

sitter på rast nu. ska snart in. har stallet idag ju men jag ska äta lite innan och sånt. men vi hörs när jag är klar!

Bristpårubriker

Hej! Idag så red jag Lysingur. Han skötte sig perfekt. Han var ganska pigg, vilket var kul. Vi tränade mkt på gallopfattningar. Han har lättare för att fatta höger galopp än vad han har för att fatta vänster galopp. Men han har börjat bli jätte duktig på att fatta vänster galopp oxå. Det är så kul att det går så bra med Lysingur och att han verkligen är arbetsvillig. Sen så tränade jag i slutet lite grann på att han skulle gå på tygel. Han kan det redan väldigt bra. Men sen så går han ju på tygel stundvis under hela ritten.Om han är jätte duktig och man inte rider så långt så kan han gå på tygel hela ridpasset. Visst, det skulle han ju kunna gjort idag oxå men jag ville konsentrera mig mest på galoppfattningarna idag. Men han är såååå duktig! Mathilda var så snäll så hon fixade stallet medans jag var ute och red. Idag red jag lite längre än vad jag brukar göra när jag rider ut själv. Det är så himla kul att rida ut  själv på Lysingur för att han är så snäll och och vill göra sitt bästa. Men det är ju oxå kul att ha lite sällskap såklart! ;) Haha! Men idag var jag även i skolan. Det gick väll ganska bra. Gick ju till 1 idag så det var en ganska lugn dag. Imorrn går jag till halv 3 och jag har stallet själv. Men det går ju ganska snabbt nu när det bara är 2 hästar. 
 

väntar

jag väntar på att Mathilda ska komma hem och att hon ska äta så att vi kan gå ut till stallet. sen bloggar jag från datorn när vi är klara. bloggar från mobilen just nu. hörs sen! <3


Tycker ni om min blogg?

Om ni tycker om min blogg så kan ni berätta om den för era vänner. Säg till andra personer. Säg till alla. Säg till hela världen! ;)
 
 

snabbt

Mathilda rider Lysingur idag. själv skulle jag gärna vilja rida men jag har ju inte orken, tyvärr. men aja. jag skulle bara berätta det!

jadu

hemma idag med. hästen som Mathilda red igår tyckte hon kanske var lite liten. men vi får se. jag hoppas att jag kan gå till skolan imorrn men vi får se. saknar kompisarna osv. men jag ska iaf till skolan den här veckan har jag bestämt. det är ju sportlov nästa vecka. jag vet att det är några som redan har haft det. så nu är vi kvar! ;) men just nu tittar jag på tv. tittar lite i hööks katalogen vad jag vill köpa till Lysingur. hej mamma! *host* men vi ska kanske till V-ås i helgen och då måste vi in på hööks men jag ska även försöka att få med pappa till glada hästen. mamma vill oxå det men det är lite svårt när man har en pappa som inte riktigt gillar den affären... men jag ska nog få med han dit! ;) det finns väldigt mkt saker som jag vill köpa. men det finns även saker som jag måste ha. tex en ny väst ett nytt träns nya ridbyxor nya ridjackor osv. men vi får se hur mkt jag får med hem. inte så mkt alltså! ;) har ju inga pengar just nu så jag ska ta ett litet snack med mamma. ;) men hon vet att jag behöver lite nya saker. men vi får se om jag skriver nått mer sen.

Usch

Mår inge bra. Asså det är jätte jobbigt att vara sjuk. Inte kul alls. Jag som ville hänga med och titta när Mathilda ska provrida en annan häst idag. Men nejnej. Jag ska ju bli sjuk så att jag måste vara hemma. Jag ska sätta mig och bara vila. Ikväll är det ju familjen annorlunda. Älskar det asså. Dom är ju fett roliga. Haha! ;) Men jag har inget att blogga om så nu ska jag gå och göra nått annat. Typ tv elr nått. Tror inte att jag kommer blogga nå mer idag. Orkar inte. Vi får hoppas att jag blir piggare imorrn. Jag tror att jag blir hemma imorrn oxå. :(
 

hemma

jag är hemma idag för att jag mår illa och har ont i huvudet osv. vaknade typ kring halv 12 inatt och kände att jag mådde jätte illa. jag skakade skit mkt. så då är jag hemma idag för att vila upp mig. jag sov ingenting inatt så jag är lagom trött oxå. men jag kommer inte blogga mkt idag. sorry! men jag orkar inte.

oj

inlägget vart visst inte inställt. så det fick komma upp liiite tidigare, haha! ;) tagga skola imorrn då. måndag. jag och Mathilda har stallet imorrn. just nu sitter jag och tittar på tv. mamma fixade stallet idag. men sen så har jag inte gjort nått spc. Mathilda provred ju en häst. det hade gått bra. men jag har inget spc att skriva om. ska ju titta på ponny akuten som vanligt. älskar det programmet. man lär sig så mkt av att bara titta. men aa. vi hörs imorrn!



5 saker ni kanske inte visste om Lysingur?

 
 
  • Lysingur är skäck bara för att han har två vita fläckar!
  • Lysingur ska kanske ha boots för han brukar trampa på hoven ibland. Spc när man kör honom!
  • Om våran grind till gården är öppen så vill Lysingur gå in där bara för att han är så nyfiken på allt som finns där!
  • Om man håller en piggborste framför Lysingurs mun så drar han tänderna mot den. Precis som om han skulle borsta tänderna fast med en piggborste!
  • Lysingur är typ bästa kompis med Skattson. Så fort Skatten kommer så vill han lukta och busa med honom!

Nu kanske ni fick reda på lite saker om Lysingur som ni kanske inte visste! 
 

Godmorgon! :)

Har ätit frukost och borstat tänderna. Idag ska min syrra åka iväg och provrida en häst. Hon provred den förra veckan med. Vi får se om jag åker med elr inte. Jag tror inte det. Jag vet seriöst inte hur vi ska göra med stallet idag. Jag tror att vi fixar det när dom kommer hem? Men aja. Jag ska göra ett inställt inlägg nu som kommer upp lite senare idag. Men vi hörs sen. 
 

Red bästa

Idag så fixade Mathilda stallet själv bara för att jag fick fixa hela stellet själv igår. Men då passade jag på att rida Lysingur. Han var så duktig. Vi galopperade och travade mkt. Men vi skrittade även ganska mkt för att jag skulle jobba lite med honom oxå. Jag vill börja med att jobba med honom i skritten innan jag börjar jobba så mkt i traven. Han var jätte duktig. Just nu så tittar jag på tv. Kom precis hem från stan. Lördag idag ju. Melodifestivalen ikväll. Inga bra som är med och sjungar nu heller. Aja, det finns kanske nån bra får vi hoppas. Hörs sen!
 
 Vi kanske ses snart Prins Billy! <3 <3

09:40

hej. jag och Mathilda tog ut hästarna idag bara för att mamma jobbar. Mathilda och mamma fixar stallet idag. varför inte jag gör det berättar jag sen. bloggar från mobilen nu så att det blir int ett långt inlägg nu. jag bloggar mer sen. kram! :)

And i won't let you go, know you now. I been crazy for you all this time, kept it close, always hoping.

Fick fixa stallet ensam idag för Mathilda hade visst duschat när jag kom hem. Så då passade jag på att ta bort lite spindelnät på boxarna och så smörjde jag Mathildas lädergrimma som hon hade till Lizzy bara för att jag är så enormt snäll och sen så smörjde jag Lysingurs träns. Det gick bra. Just nu sitter jag och tittar på tv osv. Ska titta på några bloggar och fb. Kvällen kommer bestå av tv och snacks.
-Det är dags för fredagsmys- 
Vi hörs imorrn!
Kram! ♥
 

på väg...

..ut till stallet nu. hörs sen!



Alla ♥ dag

Inte nån rolig dag för mig men jag hoppas att ni har haft det bra. Mamma kunde fixa stallet idag för att hon började lite senare så tack för det! ♥ Men jag har inte gjort nått spc idag. Skolan. Men ja. Hade hoppats på att kunna va med Ellen idag men pappa ville inte hämta mig för han mådde inte så bra. Så ja. Forever alone är det. Finnar får jag oxå. Yippi lixom! NOT. Men jaja. Imorrn så har jag nog stallet ensam eftersom att Mathilda fortfarande är sjuk och jag tror inte att hon ska till skolan imorrn heller. 
 
 
 

Hur jag skulle förklara Lysingur

Jag skulle förklara Lysingur som en väldigt snäll 4 åring. Han är den snällaste 4 åringen som jag nånsin träffat. Han är en sån ponny som alla kan rida. Även dom minsta barnen. Asså visst, han kan ju inte allt men han försöker att göra det bästa för alla. Han är en lätt lärd liten ponny som alltid försöker att göra det bästa av allting. Han är lite busig men på ett kul sätt. Han är extremt social. Så fort det kommer nån till honom så kommer han genast till den personen och lixom säger hej. Han vill gärna gosa mycket med en. Lysingur är en jätet säker ponny att rida ut på. Han är inte rädd för bilar elr någonting. Han är jätte nyfiken på allt. När han blir rädd så kan han lixom hoppa till lite men han gör ingenting. 
 

Jag kommer säkert komma på mkt mer efter det här men just nu så är det det här jag kommer på. Haha, det finns massor mer bra saker om honom men jag hinner inte riktigt skriva allt nu. 
 

alla <3 dag

aa det är idag det. den firar jag med att sitta på mitt rum helt forever alone och nån present elr nått tror jag inte heller att jag får. Mathilda är hemma och är sjuk så att jag måste fixa stallet själv. fast det gör jag ju alltid på torsdagar. men jag hade hoppats att eftersom att det är alla <3 dag så hade jag kanske inte behövt göra det! men nej nej! nu ska jag sitta i bussen och fortsätta att vara deprimerad för att jag inte har nån att vara med.

Trött

Idag så hade vi friluftsdag i skolan så nu är jag hur trött som helst. Vi slutade kl 1 idag och sen så hade vi pulka i en timme sen skridskor i en timme sen så ahde vi skidor i en timme och sen lunch i en timme och sen idrott i en timme och sen så byebye skolaaan! Så jag är skapligt trött nu. Mamma var ledig idag med så hon fixade stallet och sen så red hon Lysingur. Det hade fastnat jätte mkt is och sånt i hovarna så att det var svårt att rida. Synd så då hoppas vi att det blir varmare snart så snön försvinner! Just nu så sitter jag och väntar på att Mathilda ska sluta titta på tv så att jag kan få titta på en sak. Imorrn så får jag ju fixa stallet själv. Menmen. Det går snabbare nu när det bara är Lysingur och Pyret man ska fixa åt. Strax ska jag gå ner och titta om vi har nån glass. Sen imorrn så är det ju alla <3 dag. Jag ska sitta helt ensam.. Nån mer som ska sitta ensam? Hade ju önskat att jag hade nån att vara med då men nej jag måste ju fixa stallet!!!!! Aja. Jag ska försöka att överleva ändå. Vi hörs sen!
 

Bloggar jag läser

 
Nellieberntsson.se
Jag menar vilken häst tjej/kille läser inte Nellie Berntssons blogg? ;) 
 
Stomilovic.blogg.se
Den här bloggen handlar om en tjej som rider ibland. Hon skrive rom sin vardag!
 
Ponnyryttarnaa.blogg.se
Den här bloggen handlar om 2 tjejer som rider. Den ena tjejen har en egen häst och den andra lånar en häst av nån hon känner! 
 
Ponnysanning.se
Det här är en skvallerblogg om kända ryttare osv!
 
Pownieskvaller.blogg.se
Det här är oxå en skvallerblogg om kända ryttare osv!
 


Ekeby

Hejsan! Idag i skolan så gick vi till skolan som vi ska börja på när vi börjar i 7:an! Åh, jag längtar så himla mkt och jag vill bara börja där NUNUNU!!! Haha! Men jag har tröttnat på tråkiga Åkra och lärarna. Då får vi iPads och sånna saker! Åhhh! Det ska bli kul! Men idag så var mamma ledig så hon fiaxade allt. Mamma har inte ridigt han idag men hon ska rida honom imorrn. Lite senare ikväll så ska jag och Mathilda fixa smoothies. Mathilda är ju sjuk så jag blir nog snart sjuk jag med! ;) Hoppas att ni gillade mitt inlägg som kom upp idag. Jag vet att det vart rörigt och så. Jag är inte alls duktig på att skriva sånna inlägg men jag älskar dom! ;) Så ja! Nu ska jag kanske sätta mig och göra några inställda. Så vi hörs sen!
 
 

Mobbning

Jag tycker att det är extremt onödigt att stå och säga elaka saker till andra personer. Jag har själv gjort det EN gång men nu fattar jag hur himla fel jag gjorde. Det var enormt dumt gjort av mig. Vi är vänner idag som tur är! Jag har sett Nellie Berntsson ta upp det här mkt och jag tycker att det hon skriver är så smart och att hon gör det på ett bra sätt. Men hon blir nedtryckt ändå i kommentarer på Insta FB och bloggen och på andra ställen. Men varför? Vad är det dom killarna och tjejerna som håller på med elaka saker inte förstår? Det är just DET som gör mig så extremt irriterad!! Kan dom inte bara fatta att det är extremt omoget att hålla på så och att det skadar personens själförtroende?! Nej och det är det som är problemet. Dom är osäkra som personer och bara avundsjuka. Men ändå. Är det värt att sitta och trycka ner en? Den grejjen har jag aldrig fattat. What's the point lixom. Orka hålla på så.
 
Det är typ som en del av grejjen att vara känd. Det ska ALLTID vara några som ska sitta där och trycka ner nån kändis. Det är inte bara kändisar men jag börjar med dom. Det är ju lixom som om det har blivit en bit av hela kändis grejjen. Men så tycker inte jag att det ska vara. Varför kan man inte bara få vara glad av att många tycker om en och det man gör. Men juste, den där personen måste ju vara där oxå så att den kan trycka ner kändisen annars är man ju inte en riktig kändis. Men herregud lixom. Man är visst kändis och man blir ännu mer kändis om man inte har nån som sitter där och trycker ner en. Då blir man ju lixom den där kändisen som inte har några haters. Det är ju ännu coolare. Du vet den där kändisen som inte har några haters? Hon är fett cool ju! Aa, men har du hört om han som inte har nå haters då? Ja asså dom är ju grymt coola för att dom har lyckats få bort dom där elaka personerna. Det är coolt. Det skulle jag vilja höra. Men sen så kommer ju dom där som alltid ska förstöra för andra. Jag skulle lätt vilja att andra skulle läsa det här inlägget och förstå hur mkt coolare det är att skriva: Åh vad duktig du är på att rida Nellie! OMG, du är så himla duktig på att sjunga Justin! Än att skriva: Du rider så himla fult Nellie. Du är så himla dålig på att sjunga Justin. Jag tycker både att Nellie rider skit bra och att Justin är jätte duktig på att sjunga! Jag har valt att skriva Nellie som ett exempel BARA för att jag tycker att hon är duktig på det hon gör och jag tycker att det är synd om henne att jätte många ska skriva så elaka saker till henne. Hon har skrivit att hon inte bryr sig så mkt men jag TROR att det alltid finns nån kommentar hon blir lite ledsen för. Om jag inte skulle tycka att nån artist inte sjunger bra så skriver jag ju inte det till den. Varför skulle jag lixom? Det är ju bara onödigt och omoget.
 
Men sen så finns det ju såklart privatpersoner som oxå blir nedtryckta av andra. Men varför? Vad har dom gjort dig? Det är ju samma sak där. Personerna som håller på så är bara avundsjuka och osäkra. Men lixom hur onödigt är det inte? Seriöst. Så om jag fick bestämma en sak över hela världen. Då skulle det LÄTT vara att få BORT mobbning.För det är inte kul för dom som är utsatta. 
 
Sen så vill jag även få bort alla fula ord. Jag tänker inte skriva några ord som exempel and you know why. Jag hatar det. Men det är så elakt och omoget att säga fula och äckliga ord till andra personer. Okej jag skriver ett men det är inte så farligt. Det är jätte många som säger bög till andra personer som inte ens är det?! Fattar ni? DOM ÄR INTE ENS DET?! Varför ska man då skriva det för???? Det gör mig oxå väldigt irriterad. Jag hoppas att det blir en ändring på det här SNART!!!!!
 
 

älskade Lysingur!

Idag är jag extremt nöjd och Lysingur och mig. det hände en stor sak. ni kanske inte tycker att det är så stort som jag men iaf! jag red ut på Lysingur för första gången HELT ENSAM! Han skötte sig sååååå bra! han var ganska pigg och så men det var bara kul! vi galoperade jätte mycket och så! han är hur duktig som helst! sen i stallet så tränade vi på ett trick som han har lärt sig jätte bra nu! det är "tack". då ska man ha en godisbit i handen och säga tack. då ska hästen ta upp ena frambenet. sen så ger man godisen. han har lärt säg det så himla bra! min prins!


5 saker ni kanske inte visste om mig?

 
  • Jag tänker på dåliga saker väldigt ofta i perioder så att jag mår dåligt själv.
  • Jag vill jätte gärna börja träna Lysingur på träningar NU. Det är en av mina hösta önskningar faktiskt!
  • Jag vill ha jätte långt hår!
  • Ibland önskar jag att jag var brunett för att några i min klass kan säga ¨blondin¨ till mig så fort jag inte förstår nått. Ska jag förstå allt lixom? Nej, jag är inget himla geni som kan allt.
  • Jag skulle vilja göra mer saker med mina kompisar än vad jag får/gör. 
 
 

skolan idag

för er som inte har märkt det så är det Måndag idag och skolan börjar. jag och Mathilda ska fixa stallet idag. jag vet inte om Mathilda rider idag elr inte. så det får vi se. jag sitter på bussen just nu. det kommer ett inställt idag på förmiddgen. så det får ni se då. men annars då. hur är läget? jag är väll jaa, ganska bra. jag skriver mer sen. hörs sen!

Cool? Fuck cool. I'm awesome.

Kände för att slänga in ett inlägg här igen. Men vet inte vad jag ska skriva om. Okej, jag gör en sånn här tråkig sak. Titta neråt så förstår ni. ↓
 
 

100 sanningar om mig.

SENASTE:
Dryck: Cola
Telefonsamtalet: Mamma
SMS: Pappa
Sång du lyssnade på: break of dawn- Eric Saade
Gången du grät: Idag

HAR DU NÅGONSIN:
Dejtat någon två gånger: Dejtar inte!
Har någon varit otrogen mot dig: Nej!
Varit kär?: Jaa!
Förlorat någon speciell person: Japp...
Varit deprimerad: Ja
Varit så trött att du somnat sittandes: Nej, eller på morgonen när man ska gå upp och sätter sig upp istället och halsover!

DINA TRE FAVORITFÄRGER:
färg 1:  Rosa
färg 2:  svart
färg 3:  lila

I ÅR HAR DU:
Lärt känna en ny vän: Ja
Fått ditt hjärta krossat: ehm inte vad jag kommer ihåg!
Skrattat så att du har börjat gråta: Ja
Träffat någon som förändrat ditt liv: Asså inte precis förändrat mitt liv. 
Insett vilka som är dina äkta vänner: Ja
Fått reda på att någon har pratat om dig: Ja
Kysst en kompis: Nej

BLANDAT:
Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: Använde msn när jag var mindre och då har jag träffat alla förutom en!
Hur många barn vill du ha: 2 eller 3
Har du några husdjur: många!
Vill du ändra ditt namn: Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Vad gjorde du under din förra födelsedag: Var hemma
Vilken tid vaknade du idag: 07.30
Vad gjorde du igår runt midnatt: Sov
Någonting som du längtar till: träffa kusinerna
Senaste gången du träffade din pappa: Typ 10 minuter sedan
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: att jag slutar tänka på problem hela tiden..
Vad lyssnar du på just nu: tv:en
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: japp
Vad gör dig irriterad just nu: Tv:en
Vad är ditt namn: Linnéa -.-
Singel/upptagen: Singel..
Stjärntecken:  vädur
Kille eller tjej: Tjej
Grundskola: Världens sämsta skola vid namn Åkra. Jag jag vet att jag är så snäll och sprider ett bar ryckte om dom nu!!
Gymnasie: har inte tänkt på det än!
Högskola:  - 
Hårfärg: typ lite mörkblond!
Långt eller kort: mittimellan typ fast lite kort fast jag vill ha låååååångt
Längd: 164,5
Vad gillar du gällande dig själv: kanske typ klädstilen?
Piercings: Tre i ena örat och ett i andra! ;)
Tatueringar: NADA
Höger eller vänster: Höger

DIN FÖRSTA:
Operation: -
Piercing: Öronen
Tatuering: -
Bästa vän: Någon cool på dagis
Sporten du spelade: Ridning fats man spelar inte det 
Husdjur: Många! kommer inte riktigt ihåg någon spc då!
Vaccination du minns: Någon i skolan när man fick godis!
Konsert: eric saade pop explotion! (stavning)
Förälskelse: hahahahahahaha vet inte!
Alkohol du drack: Dricker inte

JUST NU:
Äter du: Inget
Dricker du: Inget
Är du på väg att: skriva
Lyssnar du på: Tv:en fortfarande
Väntar du på: nått bra på tv:en

DIN FRAMTID:
Vill du ha barn: Ja
Vill du gifta dig: Ja
Karriär i åtanke: Något smart, bra och roligt

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
Läppar eller ögon: Ögon
Kramar eller pussar: Pussar
Kortare eller längre: Längre
Romantisk eller spontan: Romantisk
Snygg mage eller snygga armar: Snygg mage OMG skulle dö om jag såg en skit snygg kille på stranden som hade magrutor!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
Tatueringar eller piercingar: Tatueringar
Känslig eller inte: Inte
Ragg eller förhållande: Förhållande
Bråkstake eller tveksam: Ahhh nej vad svårt, lite av båda

HAR DU NÅGONSIN:
Kysst en främling: Nej
Tappat glasögon eller linser: Nej
Haft sex på första dejten: Nej
Krossat någons hjärta: kanske
Har du blivit arresterad: Nej
Dissat någon: Ja
Gillat din killkompis (mer än som vän): Yes, just nu faktiskt

TROR DU PÅ:
Dig själv: Ibland
Mirakel: Nej
Kärlek vid första ögonkastet: Nej
Himlen: Nej
Tomten: Nej
Att kyssas på första dejten:  Ja
Änglar: Nej

SVARA ÄRLIGT:
Haft mer än en pojkvän på samma gång:  Nej
Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: JA!
Vad kan du verkligen inte leva utan: familj,släkt och vänner
Vad vet inte så många om dig?: Att jag ska gå till köket nu


Nej men tjenare!

Har typ precis ätit. Men efter vi åt så fixade jag ett brev som jag ska skicka till min farmor. För jag glömde att ta med min present till henne igår. Så jag skickar det, haha! ;) Nej men oj vad rörigt det där blev. Men aja. Vi var ju på tävlingen i Heby. Vi tittade inte klart för det vart så kallt osv. Det håller nog nästan på fortfarande? Men ja. Det blir ingen ridning idag. Men Pyret fick iaf komma ut en sväng. Hennes medryttare kom idag så då vart hon glad. Men jag ska sätta på nån film sen och bara mysa i soffan. Sen ikväll blir det Ponny Akuten. Typ veckans bästa program. Synd att det är så kort bara.. Men nu ska jag läsa lite bloggar osv.
 
Kram! <3
 
 En av dom första bilderna jag tog på Lysingur.. <3

Godmorgon!

Idag är jag uppe tidigt. Mamma ch Mathilsa är ute och tar in hästarna så då fixar jag frukosten. Team work! ;) Men vi ska åka till Heby och titta på tävlingar. Mathilda skulle ha vart med på den tälingen om hon hade haft kvar Lizzy. Sen ska mamma, pappa och Mathilda åka bort på en annan grej men jag har inte bestämt mig om jag ska hänga med elr inte. Tror att jag blir hemma faktiskt. Just nu sitter jag i myskläder som är jätte varma så dom ska jag ha i Heby oxå. Jag vet inte riktigt hur länge vi blir kvar där men det blir nog ett tag. Jag vet inte hur det blir med ridningen om jag ska vara helt ärlig. Jag skulle vilja ut och rida idag för att i veckorna blir det ju inte så mkt men då ska vi ju till Heby nu och sen så ska ju resten av min familj bort lixom. Aja vi får se men jag tror nog inte att det blir nån ridning idag.. :( Men nu så ska jag gå och fortsätta att fixa frukosten. Ha det bra!
 
 
Jag längtar jätte mkt tills jag kan börja använda mina converse. Många har redan börjat använda dom men jag tycker att det är för blött och för kallt för det. Hoppas oxå att jag kan ha mina svarta och rosa converse. Tro mig dom är typ snyggast i världen!! ;)

Usch

Fy vilket väder det är idag. Inte kul asså.. Men jag har iaf ridit. Lysingur var jätte duktig och brydde sig inte alls om blåsten elr nått. Idag så fick han pulsa väldigt mkt och det tror jag var bra för honom. Han var jätte duktig och han bara hoppade fram genom snön, haha! ;) Mamma mockade och fixade allt sånt medans jag höll på att fixa Lysingur. Mamma gick med när jag red och Alva fick oxå följa med. Då vart hon glad. Nu är hon trött efter denna bit hon har fått gått och hoppat. Men hon älskar det verkligen! Lördag idag ju. Ska bort till farmor och farfar som jag skrev igår. Ska väll snart fika. Jag började titta på filmen imorse. Hann inte titta så mkt så jag fortsätter ikväll. Vet inte om jag ska skippa melodifestivalen idag igen elr inte? Jag känner inte för att titta på det. Jag har tittat typ alla andra år men nu börjar det bli sämre och sämre. Inte lika bra artister som det har vart förut. Men kom ihåg. Det är vad JAG tycker. Ni kanske älskar det? Vem vet? Men vi hörs sen!
 

SaknarBillysaknarBillysaknarBillysaknarBillysaknarBilly

Just nu så sitter jag i soffa och tittar på wild Kids, hehe ;) Men jag ska titta på gladiatorerna ikväll tror jag. Hade tänkt att titta på min nya film men jag vill vara lite social ikväll. Så jag ska sitta med mamma och pappa. Men idag så mockade jag ju och bara fixade det som man fixar i stallet. Men det lutar mot att jag ska rida imorrn. Hoppas att det är lite kallt imorrn för då blir det inga styltor och då är det lättar att rida. Asså jag vill inte att det ska vara kallt osv men just nu när dte är snö på isen så går det inte att rida om man får styltor. Synd men sant. Men imorrn så ska vi till farmor för hon fyller år nästa vecka så att då åker vi till farmor och farfar i helgen ist. För i veckan så går ju jag i skolan osv. Men nu ska jag fortsätta att titta på tv så vi hörs imorrn! 
 
 Shiiiiiiiiiiit vad snygga!! :love: ;)

hjälpa

nu ska jag hjälpa Mathilda med vad hon ska ha för kläder osv. kanske jag är så snäll så hon får låna nått av mig! ;)

tack pappi

tack världens bästa pappa för en av världens bästa film! älskar diiiiiig!! <3 men idag så ska jag och mathilda fixa stallet tsm. ikväll så ska Mathilda bort så jag ska väll ligga i min underbara säng och titta på film. äta lite godis och snacks och mat såklart. mamma kommer hem sent så det blir ingen ridning idag, tyvärr. men imorrn så kanske jag rider. det är ju så himla halt ute så att man nästan inte ens kan rida. synd! jag vill att all snö och is och kyla bara ska försvinna så jag kan rida ut barbacka och bara mysa! längtar väldigt mkt! men vi hörs ikväll!


skottat snö

Fixade stallet ganska snabbt. Sen så gick jag in och då kom pappa efter ett tag och då så lagade vi mat tsm. Sen så åt vi och mamma och Mathilda kom hem och sen tränade jag på läxan en snabbis. Den var väldigt lätt. sen så gick jag och pappa ut och skottade snö. Jag älskar verkligen stunderna som vi har tsm. Det är alltid jätte kul! <3 Sen så tog vi in hästarna och sen så duschade jag och nu så tittar jag på sveriges roligaste klipp på tv:en och jag ska snart gå och fixa lite mackor osv som jag ska äta nu. Vi hörs imorrn. Det blir ingen bild idag tyvärr.
 
 

äter

hej! just nu så sitter jag och äter och tittar lite på tv. ska snart gå ut i stallet. proven idag tror jag gick bra. det kändes bra iaf. men vi hörs sen!

taggataggatagga

godmorgon! torsdag idag! så idag har jag stallet själv men nu är det ju mkt lättare när det bara är två hästar att mocka och fixa allt sånt till. men innan det så har jag ju skolan att ta hand om. tagga två nationella prov idag igen!! hoppas att det går bra. igår så åkta jag med pappa och Mathilda till stan. Mathilda va ju på nån grej och jag och pappa gick i stan. elr för mig vart det nog en power walk eftersom att pappa är så lång så han går fort. ;) men det gick jätte bra. vi gick ganska långt. men det var skönt att gå ut och gå när jag hade ridit barbacka innan så det är ett tips. men nu måste jag gå! hörs sen!

Mysigt

Idag så red jag Lysingur. Jag red barbacka! Det var så mysigt!! Han var jätte duktig! Fast det var lite halt elr ja, ganska mycket halt så vi fick vända ganska snabbt och jag kundde inte trava. Men det kan vara skönt för han att inte alltid behöva ha sadeln. Idag fokuserade jag mest på att träna min balans och att Lysingur ska lära sig skänklarna mer när man svänger. Min balans är ju så dålig när jag rider barbacka så att det finns inte. Men när jag rider med sadel så går det mkt bättre. Men min balans har blivit mkt bättre nu när jag rider barbacka i skritten. Jag har inte hunnit att träna lika mkt i traven än men det ska jag göra i sommar. Lysingur vill ju gå lite kors och tvärs över vägen där vi rider så att man måste använda skänklarna mkt när man ska svänga honom. Dels för att han ska få en fin böjd form när han svänger och sen så gör man ju så. Men även för att han inte riktigt kan svänga elr hur man nu ska skriva det? Asså han kan ju svänga men inte lika bra om man bara drar i tyglarna lixom. ibland får jag även ta hjälp av spöt och lixom trycka till bogen lite löst jag noterar LÖST (men han ska ju ändå känna det) för att han ska svänga bättre och förstå osv. Vi kunde inte rida så långt för att det blir sånna styltor och så bara glider han eftersom att det är så mkt is. Synd! Så nu taggar vi för sommar!! Längtar jätte mkt tills dess. Då kan man ta långa mysiga ritter lixom. Men idag så fick jag ju lite extra ont i benen för att jag fick knipa extra mkt, haha! Men jag och pappa ska åka in till stan och ut och gå. Mathilda ska lixom på nån konfirmation grej (?). Men vi får se om jag hinner blogga nå mer sen. Hejdå! :)
 
 

på väg hem

sitter i den nya fina bilen på väg hem. kanske inte hinner blogga mer idag.. men jag har ju haft nationella prov idag så jag är ganska trött. vi åt på sibylla. mumsigt! men vi hörs imorrn. hoppas att ni har haft en bra dag! :)

NP

Hej! Idag så red Mathilda Lysingur. När hon red så ockade jag och fixade allt annat sen när hon kom hem igen så fixade vi hö och sen så gick vi in. Har inte gjort nått spc i skolan idag. Men imorrn. Ja du. Då är det nationella prov..(stavning) Två stycken prov på samma dag. I svenska. Hoppas att det går bra då. Önska mig lycka till! ;) Imorrn så är det gitarr för mig och mamma är ledig så hon tar stallet och så rider hon nog Lysingur oxå. Efter det så ska vi hämta våran nya bil! :D :thumbup: Längtaaaar! Men jag ska försöka att få in nått inlägg iaf. Nu ska jag titta på lite olika bloggar osv sen så ska jag äta. Vi hörs imorrn!
 
 Micke!! :love:

Nu har Ellen åkt hem

Tråkigt. Men vi ses ju imorrn. Vi har mest kollat på film och vart inne fast vi har mockat och borstat hästarna och vart ute i pulkabacken typ 5 minuter, haha! Just nu så sitter jag och tittar på tv. Mamma och Mathilda tog stallet idag och sen så red Mathilda Lysingur idag. Jag tycker att det är kul att ni kommenterar och så och jag tycker inte alls att det är jobbigt när ni kommenterar och undrar om jag kan skriva några frågor på olika frågestunder för jag tycker bara att det är kul att hjälpa till! :D Men det skadar inte att ni kommenterar om annat oxå. ;) Om ni undrar nått så är det bara att fråga! Bara så att ni vet så kommer jag inte in på mejlen (?) just nu och jag vet inte varför så ni får kommentera om ni undrar nått. Ska kanske fixa en ny mejl om det inte går att fixa med den andra. Men imorrn så börjar ju skolan.Så då taggar vi en ny skolvecka och en vecka närmre lovet. Skönt! Men vi hörs sen!
 
 
Sen så var jag och Mathilda ute och fotade hästarna igår innan Ellen kom. Vet inte om jag har skrivit det? Men iaf så ska jag ladda in bilderna i datan nån dag och sen så ska jag visa dom här. Ikväll är det ju PA. Nån mer som ska titta? ;) Men jag har en fråga till er. Vet ni nått bra program där man kan redigera bilder och det är gratis? Skulle bli jätte glad om ni kunde svara! :)
 

svar på kommentar

Tilda! ja min kompis kommer ju men sen så är det inget spc! sj? :D

Emma! Visst! :D

Ellen kommer

hon ska sova här inatt så det kanske inte blir världens bästa uppdatering. vi ska väll rida fixa lite i stallet och sen så vara inne och titta på film spela tv spel osv. vad ska ni gör idag? jag och Mathilda tog och hästarna imorse för att mamma jobbar. när mamma kommer hem så ska vi rida! hörs sen!

Sitter och gråter nu seriöst

För att vi inte äger Lizzy längre. Och då så skulle det vara jätte kul och bra om Ellen kunde sova hos mig imorrn dels för att jag tänker mkt på Lizzy nu och sen så får Ellen mig på så himla bra humör. Tack för att du finns bästa!  :* Men hon svarar inte i telefonen så jag ska testa att ringa henne imorrn ist. 
 
Jag kommer och jag saknar dig redan sjukt mkt men jag vet att du har det bra där du är nu! Älskar dig! :love:

Bra/dåligt Lizzy

Nu ska jag berätta om Lizzy. 
 
Hon är såld.
 
Det gick jätte bra på besiktningen. Så nu ska Mathilda börja leta efter en ny häst. Men jag är säker på att Lizzy kommer få det jätte bra där hon är nu! Kommer sakna henne mkt! :'( :love:
 

Nu ska jag berätta om lite annat. Jag hann inte blogga igår. Sorry. Men jag hade ändå inget att blogga om.. Men idag så tog mamma stallet igen. skönt. Ellen kanske kommer imorrn. Vi ska prata mer ikväll. Så vi får se. Men annars så har jag inte gjort nått spc idag. Fredag ju. Ska äta tacos ikväll och sen typ lite fredagsmys. Haha! Hoppas att ni oxå får en jätte bra kväll! 
 
Kram!