Västerås nästa!

jag och min familj ska snart åka till Västerås och shoppa lite. behöver nya skor och en ny jacka. vi får se om jag hittar nått bra! hörs sen!

Mysigt! <3

Idag så tog jag och Mathilda in hästarna lite tidigare eftersom att det snöar. Så då tog vi in alla tre hästarna i stallet ställde in dom i boxarna fast dom satt fast i grimskafft och så fick dom inte äta. Vi tog av dom täcken och så borstade vi alla hästarna och gosade med dom. Sen så tog vi även ut kameran så vi fotade lite på dom. Så ni får nya bilder nån annan dag. Men nyss så duschade jag och nu så ska jag ta lite mjölk och så göra mig iordning och sånt. Sen så ska jag lägga mig i min säng och titta på Bonde Söker Fru! Vi hörs imorrn. Godnatt! 
 
 
 

Har inget annat att skriva såååå..

- Tre frågor om förhållanden


Är du singel? - aa..
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Nej?
Hur många har du varit riktigt kär i? - Venne?

- Tio frågor om dig själv


Namn? - Linnéa.
När fyller du år -  14 April
Några piercingar? - öronen 

Vad har du på dig just nu? - Stallkläder
Vilken årstid är bäst? - sommar
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - Att inte behöva ta mig till skolan
Vad tycker du mest om hos dig själv? - Asså jag vet inte.. men kanske liiiiite useendet..?

Vad är du bra på? - baka och spela gitarr
Vem älskar du mest på denna jorden - someone! ;)
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? - Med någon

 

- Frågor om dina vänner


Vem vet allt om dig? - Min bästa bästa bästa vän Ellen!
Vem är den roligaste av dina vänner? - Ellen och Jocke. Kan inte välja..
Vem är snyggast av dina vänner? - Alla ärskit snygga! ;)
Vem är mest partyprisse? - Becca!
Vem är den du helst har filmkväll med? - Elleeeen!
Vem av dina vänner är mest "evil"? - venne

 

- 10 Frågor om din familj


Vem står dig närmast? - Står hela min familj nära men Ellen oxå
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - Japp
Vem är farligast i din familj? - Hahahaha!! min katt.
Vem ser roligast ut i din familj? - Min katt.
Vem är coolast? - Jaaaag!! ;)
Har ni något husdjur? - Jaop!
Mest gemensamt med? - Venne. har mkt gemensamt med många!
Underhållningen? - Pappa äger sönder!!
Sover du oftast med? - Mig själv, men om det ska va nån kompis så e det Ellen!
Roligaste kvällen med familjen? - Kanske... ähh venne


8 frågor om idag


Vad ska du göra ? - Äta
Har du gjort något dåligt idag? - Såklart, jag började med att sno min mormors plånbok.. -.-
Vad har du ätit idag ? Korvbröd!
Har du duschat idag? - Nej, men snart 
Är du trött nu? - Lite

Vad händer i morgon? - Skola - stallet och sen typ... hmm vet inte

Går du i skolan? - Nej, det har jag aldrig skrivit förut! Ärligt trodde du att jag gjorde det?? :O

 

TELEFON/MOBIL


Vem ringde dig senast? - mamsi
Vem ringde du senast? - papsi
Vem sms:a till dig senast? - Elleeeen
Vem sms:a du till senast? - Elleeeen!
 

MUSIK


Lyssnar du på musik just nu? - OFC
Vilket är ditt favoritband/artist? - Eric Saade!
Vad gillar du för musik? - Det mesta men mest Eric!

- SMINK OCH HÅR


Använder du mascara? - Ja
Använder du hårspray? - oftast
Använder du volymspray? - asså nej men typ
Använder du mousse? - ibland
Använder du parfym? - Yes
Använder du läppglans/läppstift? - Ibland läppglans
Använder du brunkräm? - Nej
Använder du rouge? - Nej
Uppsatt hår eller hängande? - Nästan alltid hängande
Plattar/lockar du håret varje dag? - Plattar oftast
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? - Nej
 

KÄRLEK


Är du kär just nu? - Maybe
Har du kysst någon idag? - Nepp
Är du romantisk? - Haha om jag känner för det
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - Nej
Vem sov du senast bredvid? - Min kusin

Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - Nej?!
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - nej, tror inte det
När kysste du någon senast? - Det va inte längesen iaf haha 

 


Sorry for bad update..

Men nu så ska jag skriva om allt som jag inte har haft tid att skriva om tidigare.
 
Lördagen!
Jag och Mathilda gick upp halv 7 för att hinna ta ut hästarna och gå med hundarna. Sen så sprang vi in och åt frukost och borstade tänderna och tog på oss varma kläder. Sen så gick vi ut och tog in Lizzy och jag mockade lite. Sen så åkte vi iväg. Mamma jobbade så hon kunde inte se hela tävlingen och sennär vi kom dit så tog vi in Lizzy i stallet. Vi fixade en stallplats åt henne! Sen så tittade vi lite på dom som hoppade och sånt. Våran gammla ponny Ice var med. Men dom vägrade ut sig. Synd! Men annars så har Ice det jätte bra hemma hos dom! :) Men sen så gick vi ner till stallet och började fixa Lizzy för att Mathilda skulle börja rida fram. Allt gick bra. Sen så gick hon in på framhoppningen och där gick det oxå ganska bra förutom att hon vägrade en gång. Men jag förstår att Lizzy vägrade då för att hon kom jätte konstigt på en oxer. Men sen så gick hon in på banan och började hoppa. Hon var ganska duktig men Mathilda var tvungen att smacka på henne ganska mkt för att hon skulle hoppa men det gick ganska bra ändå. Men sen så började Lizzy stanna och på andra olydnaden så vart hon utesluten. Men hon är nöjd ändå för att det var typ första gången hon hoppade den höjden på Lizzy och hon kom längre än vad hon hade förväntat sig. Men sen så skulle Mathildas kompis Disa hoppa och det gick väll bra! Sen så kom Mathilda och Disas kompisar och tittade på när Disa skulle hoppa igen. Sen så säger en tjej som heter Elsa att mamma hade sagt att jag skulle hjälpa till i cafeterian! Det var riktigt kul! :) Men sen så åkte vi hem och åt lite och tog in hästarna och sen så kom kusinerna. Vi snackade lite, åt snacks och lite fler grejer. Sen gick vi och la oss.
 

Söndag!

Vi gick ut och red på förmiddagen. Mina kusiner tycker oxå om hästar så att då fick fdom rida Lizzy och Lysingur. Det gick bra. Fast Lysingur var lite seg men det gick bra ändå. Sen så mockade vi och grejade och så gick vi in och fikade sen så körde vi lite eye toy (stavning) och sen så åt vi mat och sen åkte dom hem. Det var ju även skyltsöndag den söndagen och jag ville så gärna åka in och titta men det var ingen som orkade. Fast då var pappa så snäll så att han åkte in med mig! Älskar dig pappi! :love: Sen så köpte vi lite fika på stan som vi tog med hem så åt vi det på kvällen och sen så tittade vi på Solsidan! :D 
 

Måndag!

Har inte gjort nått speciellt förutom att va i skolan och mockat i stallet och gjort allt som man brukar göra!


Men nu har ni fått ett ganska långt inlägg och jag hoppas att ni har orkat läst allting! Haha! Men vi hörs imorrn!
 
 

bloggar imorrn!

jag vet att jag inte har bloggat idag men jag har haft fullt upp. sen så satt Mathilda med datorn och jag orkade inte sätta på den andra datorn så jag bloggar om allt och lite till imorrn! lovar!

kvar

just nu så sitter jag och tittar när dom hoppar. snart så ska jag nog gå in till mamma och snacka lite med henne? men mathildas kompisar ska komma snart sen så ska hon stå på banan och flagga. Lizzys förra ägare är här. synd att Lizzy redan har åkt hem då.. annars hade dom ju kunnat träffa dom! hörs sen!

härskarubrikenvara

jag blir kvar på tävlingen tills den slutar. vilket är beräknat kl 19.00 så det blir en lång dag! men Mathilda hjälper till nere på banan, mamma jobbar i cafeterian och jag sitter och tittar och går in till mamma ibland! Mathilda har hoppat men jag berättar mer om det sen!

on my way

nu är vi på väg till Heby! jag har mockat lite och sånt. Lizzy står i transporten ren och fin! hoppas att det går bra för Mathilda och Lizzy! då ska jag vara hästskötare åt Mathilda. lycka till Mathilda!

godmorgon!

sitter just nu och äter frukost. Mathilda och jag har precis vart ute och tagit ut hästarna och gått med hundarna en kortis. det är så himla mysigt när man kommer på morgonen till hästarna! Lysingur var helt nyvaken! ska försöka att uppdatera iaf lite under Dan! men sen så kommer ju mina kusiner och stannar kvar tills imorrn. så det kanske inte blir så jättebra uppdtaring imorrn heller.

X-factor

Sitter just nu vid tv:en. Isak älskar haaaan!! <3 :love: Men iaf så var jag ju såklart ute istallet idag. Mathilda ska ju tävla imorrn. Så då har vi fixat lite tills det och sånt. Först så mockade jag och gjorde allt det vanliga. Sen så smörjde jag Lysingurs träns och sadel. Sen så rengjorde jag Mathildas soft up. Sen så fixade jag även hennes benskydd som hon har på Lizzy. Sen så var jag även så snäll så jag smörjde hennes sadelgjord och hennes sadel! Så nu är jag ganska stolt! :)
 

 
 
 Ni får en bild i repris för det tar ju 1000 år att ladda upp en bild!! 

fuller på vatten

ska gå ut till stallet nu. hörs sen!

bio

har vart på bio idag. ganska dålig bio och den va skit äcklig!! men sen så hade vi lunch och så arbetade vi lite efter det. sen så gick jag och Ellen ner till datasalen för vi skulle skriva lite grejer där och då så var annikka så snäll att hon glömde säga till mig och Ellen att det va rast så nu får vi sitta här helt ensamma här ute i kapprummet. thihihihi!! men idag så ska jag fixa stallet helt själv. Mathilda har ju konfirmation och mamma jobbar och pappa jobbar oxå. men vi hörs sen!

Mörkt

Jag hatar att det blir mörkt så fort nu för tiden. Så det kan ju va bra att ha snö för att det blir lite ljusare men anars vill jag inte ha så mkt snö. Snart är det dax att byta header och design till lite mer vinter och sånt! Ska prata med Mathilda så fort som möjligt. 
 

Men idag så red jag Lysingur runt i lilla skogen. Mamma gick bredvid. Det var ganska mörkt när vi var ute och red så han vart rädd nån gång men annars så var han jätte duktig! Men nu så är Mathilda på dressyrträning. När Mathilda höll på och fixade Lizzy och packade och sånt så fixade jag klart Lysingur och sen så tog jag in lilla Pyret och borstade henne lite! Det uppskattades. Hon var jätte smutsig. Vi får hoppas att hennes medryttare kommer ut snart och rider så hon får komma ut och springa lite. 

Men idag så var jag ju i skolan som vanligt. Hade utvecklingsamtal idag. Det gick bra men jag var nervös innan. Haha! Men det är jag inför varje utvecklingsamtal! 
 
 Bjuder på den här! Haha hon kittlade mig i nacken så jag började as garva och kunde inte sitta still! Men det tar så himla lång tid att ladda upp bilder så ni får bara den här. Annars så hade jag lagt upp en till...

Ebba & Ellen

idag så har jag bara mockat och grejat i stallet tillsammans med Mathilda. så har inte så mkt att skriva om. men jag ska försöka att bli bättre med att göra hiss & diss och sånna grejer. men imorrn så ska jag vara med mina vänner Ebba och Ellen efter skolan. fast först så är det gitarr. men det kanske inte blir så mkt uppdatering imorrn eftersom att jag ska ju hem till mina kompisar och sånt. bloggar från mobilen nu så det blir ingen bild. sorry. hörs imorrn!

hästhoppning

Sitter och tittar på hästhoppning just nu med mamma och Mathilda. Jens ligger på fjärdeplats. Men idag så red jag ju somsagt Lizzy! Jag var skit nervös innan för att jag tycker att hon är så hög! Haha! Men jag hoppade lite men det var lågt. Men sen så galloperade jag på Lizzy för första gången! Det gick faktiskt bra och nu tycker jag inte att det är lika läskigt att rida henne! Men ikväll så ska jag titta på solsidan! Älska Solsidan!! Men nu så ska jag snart titta på när Mathilda spelar The Sims! Hörs sen! Men ni får ingen bild från idag när jag red Lizzy idag men ni får det nån annan dag. För dom är på mammas mobil och jag hinner inte ladda in dom i dator nu! 
 
 
 

OMG

ska rida Lizzy. jag säger bara omg!!!!!

Tävling all day long

Ja somsagt så har jag vart på tävling i Heby idag! Det var ju hopp KM. Mathilda hoppade 2 gånger. Först hoppade hon 90cm sen 1m. Gick ganska bra! När hon hoppade 90 cm så vägrade hon en gång på omhoppningen. Men det var bara för att Lizzy var inte beredd på att det skulle stå ett hinder där men aja. Vi får va nöjda ändå! Sen när hon hoppade 1m så skulle hon skita innan typ andra hindret. -.- Lyckat lixom! Så då vägrade hon sen så kom hon in på ett humör så då skulle hon inte hoppa mer. Det gick verkligen inte att få henne att hoppa. Hon vägrade 2 gånger på andra hindret och sen vägrade hon 1 gång på typ fjärde hindret. Men jaja tagga christmas show nästa helg istället! Men annars så har allt vart bra! Frös faktiskt inte idag! Men idag så är det tjejkväll här hemma med min syrra och en till tjej! Jippie! Men då så ska vi titta på Mean Girls som går på tv:en idag och så ska vi spela in Så mkt bättre åt mamma och pappa för att dom är inte hemma! Men vi hörs sen!
 
Så himla segt det går att ladda upp bilder! Blir ingen bild idag men jag ska försöka att fixa ett inlägg med många bilder sen då!

hatar min lärare!!!!!

just nu så sitter jag och väntar på att pappas kaffe ska bli klart så vi kan fika och sen så ska han duscha och efter det så drar vi in till stan! jag skulle behöa ha en ny jacka älskade pappa!! <3 <3 ;) hörs sen!

snart fredag :D

Idag så fixade jag hela stallet själv förutom hö och vatten! Mathilda va ju på konfirmation och mamma skulle ju hämta Mathilda efter det så då skulle inte dom ha tid att fixa stallet sen. Men det gick bra och mocka och sånt? Asså jag vet inte vad jag ska skriva om.. hehe.. men iaf så säger jag tack till världens bästa pappa som köpte en Ben och Jerrys till mig igår! Mumsigt! :love: Men imorrn så är det FREDAG!!! Och det e = FREDAGSMYYYYS!!!!! Woop Woop!! Men sen så kommer ni inte få sånn bra uppdatering på lördagen för då ska jag på hopp KM i Heby! Mathilda ska va med och sen så ska jag och Mathilda hjälpa till lite på banan och sånt. Vi ska även vara med och bygga banan! :thumbup: Men nu så ska jag gå och ta nått att dricka och sätta mig med pappa och titta på Böda camping! 
 
 
 en favoritbild på mig och älskade Pyret! :love:

skolan nu

sen när jag kommer hem så ska jag äta nån macka och sen så ska jag njuta av min Ben och Jerrys som jag fick igår av min älskade pappa!! <3 <3 :love: tack så mkt bästa pappa! :love: men sen så blir det stallet! hörs sen!

Hej bloggen!

Mathilda och mamma är ute i stallet för att dom ska snart åka iväg på träning. Pappa ska oxå med man han har inte gått ut än. Ikväll blir det hoppträning för Mathilda. Hon har ju dressyrträning varannan vecka och den veckan hon inte är på dressyrträning så har hon hoppträning. Så jag har precis gjort klart matteläxan och ska snart slå på en film. Det blir LOL! Den är så himla braaaaa!! Älska den! :D Men idag så var hovis här! Lysingur hade vart jätteduktig sa mamma! Min lilla kille då! :love: Men idag så var mamma ledis så hon fixade stallet och allt! Tack mami!! Men jag kanske slänger in nått inlägg igen? (jag vet att det inte är jätte mkt hästrelaterat just nu men när jag inte har vart i stallet elr nått sånt så kan jag ju inte bara låta bloggen stå tom jag måste ju göra nått inlägg iaf) 
 
 

bad

har precis haft bad! inte så kul tycker jag.. men jaja nu är det klart iaf! sitter i klassrummet nu med en massa bra tjejer och killar! har lektion snart! jag är jätte hungrig för jag hann typ inte äta för att matsalen stänger kl 12 och jag och Ellen kom när det var 4 minuter kvar.. -.- sen så går vi till halv 3. ojj vad glad jag blir!! :D :D :D :D :D :D :D

Vaaaaaa???

mitt inlägg som jag skrev igår på kvällen... -.- åhhhh......

tack!

tack Ellen för att jag får låna filmen lol av dig! älskar deeej! vi hörs sen!

hejhej!

sitter just nu på rast. slutar halv 3 idag! -.- men aja jag får väll försöka överleva! men idag så får Lysingur stå. men jag ska försöka att blogga ändå! måste bara komma på om vad? men aja just nu är jag med Ellen och Elias! haha! dom är riktigt bra vänner! :D men vi hörs sen! juste hoppas att ni tyckte om mitt förra inlägg igår! ;)

Vad jag vill med min blogg

Asså från början så ville jag bara skaffa en blogg bara för att mina kompisar hade det och för att min syrra har det. Så det var mest på skoj då. Men mamma tyckte inte det eftersom att jag inte hade nått speciellt elr intressant att skriva om. Men så fort jag fick en häst så ville jag såklart skaffa en blogg för då hade jag nått speciellt att skriva om.

Jag gick runt och tjatade på mamma. När ska jag få skaffa bloggen. Min blogg ska heta Lysingur.blogg.se och yada yada.

Namnet hade jag faktiskt bestämmt en ganska lång tid innan jag skaffade bloggen! 
Men när jag väl hade fixat bloggen så sa jag att Mathilda skulle fixa header och sånt. Vilket hon sa att hon skulle! Men sen så tog det så lång tid för ena dagen ville hon inte och andra dagen hade hon inte tid. Då vart jag arg, haha! Men sen så vart båda sjuka på samma dag och då sa jag åt henne att hon SKULLE fixa klart header och sånt!! Vilket hon gjorde då! :thumbup: Men nu så kommer vi till det jag verkligen vill med min blogg NU.

Först när jag skaffade bloggen så ville jag bara göra det för skojs skull. Jag tyckte lixom om tansken på att andra skulle ju kunna läsa vad jag gör. Dag från dag. Men nu när jag har haft bloggen ett litet tag så känner jag inte likadant som jag gjorde då. Innan jag fixade en egen blogg så läste jag många bloggar. Jag läser dom fortfarande. Men den som jag verkligen följde och följer dagligen är Nellie Berntssons blogg. Jag kan inte säga att jag är ett såå stort fan av Nellie men jag tycker att det kan vara kul att läsa om den tjejen som är lika gammal som mig och som har 2 egna hästar men framför allt är hon en stor bloggkändis. Det var genom henne jag verkligen fick reda på vad jag ville med min blogg. Jag vill att den ska bli en stor blogg. Men samtidigt så vet jag att jag inte kommer kunna få en så stor blogg. Men jag vill hitta på det där knepet för att få flera att läsa min blogg. Jag är lixom kär i tanken på att ha en stor blogg. Men hur? 

 Nellie är en tjej som är ganska mogen för sin ålder och hon är duktig på det hon gör. Hon är en tjej som verkligen har lyckats med sitt liv och det hon gör. Jag tycker oxå att hennes blogg är ganska cool som är blandad med det mesta. Sen så det sättet hon driver bloggen och hennes sätt att skriva på är ganska coolt. Visst jag tycker att hon är en ganska cool tjej men jag är inte hennes största fan lixom. 

Men det jag skulle önska med min blogg är att få den så att den blir lite större och sånt! 
But that is just dreams you know! ;)
 
 Det här är våran första ponny som vi hade! En C-ponny vid namn Pajo! Saknar dig grabben! :love: 

Hemma!

Nu är jag hemma så nu kan jag berätta om idag!
 

Idag så körde jag och mamma Lysingur. Han var jätte duktig men han vart lite busig, haha! Men han vart svettig eftersom att han har så tjock päls! Jag körde mkt idag. Men asså det är så svårt att skriva mkt när jag bara har kört Lysingur. Man vet liksom inte riktigt vad man ska skriva. Men nu så ska jag börja på ett hemligt inlägg som kommer upp lite senare! Håll koll! ;)
 

fars dag

har precis kommit ut från duschen! håller på och gör mig iordning för vi ska hem till morfar eftersom att det är fars dag men bloggar mer sen!

Godmorgon! :)

Idag så tror jag att jag och mamma ska köra Lysingur! Det var ju ganska länge sedan nu. Men idag kommer ju min syrra hem oxå. Men vi hörs sen!
 
 Bild i repris and you know why...

Hos Ellen

Är just nu hos bästa Ellen! :thumbup: Vi ska nog snart äta mat tror jag? Det blir iaf hemmgjord pizza! Mums!!! Men sen så ska vi väll titta på film och bara ta det lungt! Skratta en massa med mkt mer! Det kanske inte blir så lungt.. hehe.. Man vet ju aldrig med oss! ;) Men vi hörs kanske sen! 
 
 Här är Ellen's söta hamster Maximus! :love:

godmorgon! :)

Ska snart börja skolan och idag så slutar vi ju kl 1 och då så ska jag ååka hem till världens bästa Ellen och sova där en natt! :D :D :thumbup: Ska bli skoj! Men då får ni inte räkna med den bästa uppdateringen men jag ska försöka att blogga så bra jag kan men jag och Ellen kommer ha fullt upp med att greja med annat! Om ni skulle känna mig och Ellen och veta hur det är när vi sover över hos varandra elr bara är så skulle ni fatta att det kanske inte blir så mkt uppdatering! Haha! ;) Men vi hörs sen!
 
 Och jaaa jag vet att jag lutar framåt på bilden!!

bild!



såhär fint var det i harsa!! saknar lite men vill ändå inte ha snö!

nu kommer det bli dålig uppdatering!

sorry men som ni vet så ska jag ju åka hem till Ellen och sova! :thumbup: men jag ska FÖRSÖKA att blogga lite iallafall! men vi har jätte mkt godis och dricka och chips och sånt! hihi! vi kommer bli tjocka! ;) men jag har precis vart ute och mockat och grejat ute i stallet med min syrra! det gick bra! ni kanske inte bryr er om det jag ska skriva nu men.. åh, vad jag älskar våra nya platser i skolan!! världens bästa asså! jag sitter med världens bästa personer! Elias, Christopher och Ellen!! åh, ni ska veta att ni är grymma! :D men jag ska försöka att blogga så bra jag kan! hejdå!!

jag kan inte sova

nu har jag legat vaken ett tag.. :thumbdown: men aja ska ju upp om typ 20 minuter elr nått!

Schema V.45

 Lite dålig men aja! Var tvungen att skynda mig för nu ska jag hoppa in i duschen! 

Blåsigt

Idag har det vart jätte kallt ute. Det blåste,blåste och blåste lite till! Fyy! Men jag tog en tur genom skogen för att där blåser det inte så mkt. För han behövde verkligen gå idag bara för att han kommer stå imorrn och han kommer stp på Fredag och på Lördag vet jag faktiskt inte. Han kommer stå på Fredag bara för att jag ska sova hos världens bästa kompis Ellen! <3 :D Men Lysingur vart lite rädd ibland men det förstår jag. Det blåste ju och så. Men annars så var han jätte duktig! 
 

Igår så red mamma Lysingur eftersom att hon var ledig och jag slutade halv 3. Men han hade vart duktig sa mamma! Min lilla prins! :love: :thumbup: men mamma mockade och sånt för att hon var ledig idag! Men det var meningen att vi skulle köra honom idag men det blåste så mkt där så då red jag i skogen istället! Men nu så ska jag sätta mig och göra lite inställda! Så vi hörs sen! 
 
 Det vart nått konstigt så ni får en bild i repris igen! -.-

hann inte blogga igår..

men då så lovar jag att det kommer ett inlägg ikväll för jag hade inte så mkt att blogga om igår men det har jag idag! men har en kort rast nu men jag bloggar senare!

sitter på pappas jobb..

.. och väntar på att han ska sluta! jag har typ precis vart på gitarr. det gick bar nu har vi fått en ny låt. men mamma har fixat stallet idag och idag så får Lysingur stå igen bara för att det blir så mörkt snabbt och sen så kommer inte jag hem på ett tag. fast vad vet jag? mamma kanske har ridit han elr nått? vi får se sen! bloggar senare!

skolan!

nu är jag i skolan och har rast! men vi ska snart in och då så ska vi typ ha idrott. vi har haft matte första lektionen. men mamma är ledig idag men jag tror att typ Mathilda ska rida elr nått? jag har ju gitarr idag efter skolan! men vi får se!

Pyret idag

Idag så tog jag in Pyret och borstade henne och tog hand om henne. Sen ås skulle Mathilda rida Lizzy i paddocken och då så tog jag med Pyret så gick jag bredvid henne med grimskafft. Då så hoppade vi och hon tyckte att det var jätte roligt! Innan hindret så bara smackade jag på henne och sen så fick hon springa hur snabbt hon ville precis innan hindret och det tyckte hon var jätte roligt! Men näär vi gick till paddocken så var hon jäättepigg! Haha sötis! :love: Men sen så mockade jag och Mathilda och fixade allt som man ska göra i ett stall! Men jag kanske bloggar mer imorrn på dagen jag vet inte men det blir iallafall uppdatering på eftermiddagen! 
 
 
Nu funkar det inte att ladda upp en bild så ni får en bild i repris på Pyret! -.-
 

Godmorgon!

Skolan börjar om 5 minuter. Usch men jag har saknat mina vänner! Men idag så blir det ju ingen ridning men jag ska ut i satllet och mocka! Hittar säker på nått att skriva om sen! Kanske hiss å diss? Hörs sen!
 
 Naaaw!! saknar dig Ice! :love: :love:

förlåt,förlåt,förlåt och förlåt igen

Men den här helgen har verkligen vart en helg med mkt att göra, så jag har inte hunnit men nu så ska jag skriva allt. Vi har en 'extra tjej' elr vad man nu ska säga? Men vi tar hand om en tjej var tredje helg och den här helgen så är hon här. Då har man fullt upp hela tiden kan jag lova! ;) Men sen så har jag ju vart ute i stallet och ridit och allt oxå och på det så har vi haft främande igår kväll och idag! Men nu så ska jag iaf skriva om allt som jag inte har hunnit skrivit om! Sen så skrev jag faktiskt ett långt inlägg igår men det försvann.. -.-
 

Igår så red jag Lysingur med Mathilda och Lizzy igen. Vi red i paddocken och mamma gick med oxå! Hon tog med hundarna så att dom kom ut samtidigt. Han var duktig men somsagt så är han ung och förstår inte allt heller men han var duktig ändå! Han måste ju lära sig, right? Men han fattar inte riktigt varför man ska gå i en paddock bara runt och runt för så han blir lite mer svår då elr vad man ska säga? Men efter att vi hade ridit i paddocken så tog vi en sväng i skogen bara jag, Lysingur, Mathilda och Lizzy! Mamma gick till ett annat ställe och väntade. Men det är en jätte kort bit i skogen så man bara går igenom. Så den biten blir han inte trött av. Men han vart lite svettig. 
 

Idag så red jag ut ensam fast mamma gick bredvid med hundarna. Då gick vi en längre bit i skogen! Han älskar att gå i skogen och han är så säker på fötterna i skogen! (om ni inte fattar så skriver jag det nu) Asså vissa hästar kan ju typ gå ner på knä i skogen för att dom typ snubblar och inte lyfter ordentligt på hovarna! Men Lysingur lyfter verkligen på hovarna och snubblar typ aldrig! Min lilla bergsjet!! ;) :love: Men idag så tog vi ett lite lungnare pass efter som han är så ung och han har ju inte den bästa kondisen! ;) Men han var jätte duktig! Sen en liten bit så red jag själv. Mamma såg mig inte ens! Haha, ni kanske tycker att det låtter jätte fjantigt MEN jag har faktiskt inte ridit på jättelänge och sen så är han ju bara 4 år. 
 

Ja, det här var min helg lite kort! Men jag tror att jag ska sätta mig och göra nån inställd tills imorrn nu? Men imorrn så får Lysingur stå. Mamma jobbar sent och pappa, jaa? Jag vill inte ens säga det här men jag vill inte att han ska gå med mig. Hehe... Älskar dig!! :love: Men vi hörs imorrn och nu kommer det bli bättre uppdatering och nästa gång det blir så här så varnar jag er! :)
 
 
 Ignorera mitt fula ansikte är ni snälla!! 

Skriver om det ändå!

Förlåt för jätte dålig uppdatering! Men jag har faktiskt gjort jätte mkt idag och igår. Men jag red ju Lysingur idag och då så red Mathilda Lizzy samtidigt! Mamma cyklade oxå med. Han var jätte duktig! Mathilda red framför mig och när vi travade så travade Lizzy ganska fort så Lysingur ville bara springa snabbare så att han kom fram till henne så han började gallopera!! Haha, han var ganska stark! ;) Men sen på hemvägen så var han lite lungnare. Vi galloperade jätte mkt idag! Det var jätteroligt! Haha! :) Vi får se om det går att ladda upp en bild elr om det blir bild i repris? Säger godnatt nu! 
 
 
 Ny bild som mamma tog idag! Om ni tror att Lysingur är jätte smutsig på halsen där så är han inte det! Han vart jätte svettig! Han har ju så tjock päls nu!!

isaaaaaak!!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3

Isak är sååååå bra!! älskar han!! <3 <3 men jag hinner inte blogga ikväll så jag gör det imorrn sorry! men då får ni ju ett extra lång inlägg imorrn! vem vet Isak kanske kommer på tv igen! elr det är det såklart att han gör! one direction kommer ju i n igen! Harry är ju jätte söt men jag tycker om Isak mer!! hihi! <3 <3 <3 <3 <3

bloggar sen!

jag bloggar lite senare om ridturen och lite sånt!

Testar lite

Sitter just nu och tittar på tv! Idag så gick jag med Mathilda när hon red Lysingur. Hon red honom i padocken så då var jag hennes 'ridlärare' Hehe! Jag körde lite övningar där man gjorde halt och sen kom fram i trav och sånna grejer! Sen så fick han träna på att hoppa och lite mer saker! Han var jätte duktig men han har börjat testa Mathilda lite. Han har redan hållt på och testat mig men jag tror att han har slutat med det nu med mig! Men när han testar en så börjar han backa. Men det får vi hoppas att han slutar med snart! Men imorrn ska jag och Mathilda rida ut tsm fast då går mamma med! Hon är ledig imorrn! Men vi hörs imorrn! 
 
 
Nu funkar det inte att ladda upp en bild så ni får en som jag redan har visat förut. :(
 
 
 
 Söta Pyret! :love:

orkar inte

jag lägger inte ut grejerna. sorry! :(

godmorgon

jag har precis vart och tagit ut hästarna med Mathilda. Så himla mysigt det är när dom står och gnäggar åt en när man kommer ut!! Love it! :love: Men jag orkade inte lägga upp grejerna igår så jag ska göra det idag. Mathilda sitter vid datorn nu och när hon är klar så ska jag bara gå in på bloggen och lägga till en ny kategori elr vad det nu heter! hiho! hörs sen!